Notícia

La FCEH i Laneu.cat SCP renoven l'acord de col·laboració

El novembre de 2014 es va signar el primer acord de col·laboració, ara renovat

La FCEH i Laneu.cat SCP renoven l'acord de col·laboració
La FCEH i Laneu.cat SCP renoven l'acord de col·laboració Autor/a: FCEH
Moments previs a la presentació de la temporada 2015-16 de la FCEH, que va tenir lloc al Palau Robert de Barcelona el passat 4 de desembre, es va dur a terme la renovació del conveni entre la FCEH i Laneu.cat SCP. Les dues parts ja van signar el novembre de 2014 el primer acord de col·laboració que ara s'ha renovat.


L’objectiu de la FCEH amb aquest acord és sumar més canals i mitjans de comunicació que es facin ressò de les notícies dels esports blancs i de l’activitat federativa. Tant la FCEH com LaNeu.cat,SCP estan interessades en treballar conjuntament per sumar més lectors d’hivern, aprofitant les oportunitats i els mitjans dels quals es disposen. L’acord inclou a més fer difusió recíproca de les activitats que ambdues entitats desenvolupin.

LaNeu.cat SCP és la societat editora del Diaridelaneu.cat i les pàgines de neu de L’Esportiu, a més de ser una empresa especialitzada en el sector neu amb l'organització d'esdeveniments a les estacions d'esquí i la gestió de xarxes socials en empreses del sector esports d'hivern.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny