Notícia

Situació dels snowparks de Grandvalira per a aquests dies

Oberts els snowparks Xavi, El Peretol i el Tarter

Imatge d'arxiu de l'snowpark de Soledu-El Tarter, a Grandvalira
Imatge d'arxiu de l'snowpark de Soledu-El Tarter, a Grandvalira Autor/a: Grandvalira
El freestyle no para de guanyar practicants. Les estacions andorranes compten, possiblement, amb les millors instal·lacions del Pirineu per a practicar aquesta modalitat d'esquí i surf de neu lliure. Tot seguit adjuntem la situació dels snowparks de Grandvalira, segons informació facilitada pel mateix domini.


Els snowparks de Grandvalira estan oberts durant aquestes dates convertint l'oferta de freestyle de l’estació en una de les més completes dels Pirineus, especialment pels freestylers debutants i amb un nivell intermedi. L’excel·lent feina dels equips de shapers i maquinistes de l’estació han permès disposar a dia d’avui de les següents condicions. Segons el comunicat enviat per Grandvalira, per aquestes festes de Nadal la situació és la següent:

El Xavi Park, al sector Grau Roig, ofereix un total de 3 línies: una línia amb 6 mòduls en línia, una línia amb 3 mòduls en línia i un salt, i una línia per a debutants amb 2 mòduls en línia.

L’Snowpark El Tarter posa a disposició dels visitants 1 línia amb 7 mòduls que inclou vàries opcions i varietat per a tots els gustos i nivells. A banda, el Freestyle Center i els camps de freestyle funcionaran a ple rendiment.

L’Snowpark Peretol, per la seva banda, ofereix 22 mòduls i una qualitat de neu molt bona.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny