Notícia

Lliscar i lligar a les estacions d'esquí

La Molina i Vallter programen per a febrer esquiades per a "singles"

Creixen els esdeveniments socials programats per a aquesta temporada
Creixen els esdeveniments socials programats per a aquesta temporada Autor/a: Diaridelaneu.cat
A les estacions d’esquí ja no s’hi va només a esquiar. Cada vegada més els practicants de qualsevol de les modalitats per lliscar sobre la neu accepten de bon grat les propostes que els responsables de les estacions d’esquí programen a l’hivern. Aquesta és una tendència que va a més i només cal fer una ullada al calendari d’esdeveniments d’estacions com La Molina o Vallter 2000 per veure com els caps de setmana, o dies feiners, hi ha programades activitats que tenen molt a veure amb el vessant més social dels esports de neu. Possiblement són les dues estacions que millor reflecteixen aquesta tendència. Per al gener, el febrer i el març hi ha programades les trobades dels seus seguidors a les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter. O la més tematitzada, fins i tot a escala internacional, la celebració del World Snow Day. N’hi ha de clàssiques i arrelades, com el carnaval, i de més atrevides, com seria el cas de la Snow Pride Barcelona, esquiada focalitzada en els col·lectius gais, lèsbics o transsexuals i que es farà per tercer any consecutiu a La Molina.

En qualsevol cas l’objectiu per als responsables de les estacions és clar i així ho admet la cap del departament comercial de La Molina, Marta Viver: “Aquests esdeveniments busquen crear complicitats amb diferents col·lectius i atraure aquell client a qui li agrada la neu però que també valora molt el vessant social dels esports d’hivern”. Amb aquestes activitats segmentades també es vol fidelitzar un target de client que vegi “en La Molina la seva estació de referència, per afinitat i pel seu bon clima, que garanteix neu, el sol mediterrani, diversió i esport”. I sembla que l’estratègia funciona. En el cas de la Snow Pride Barcelona, Viver ens recorda: “Si el primer any va ser del tot experimental i amb poca assistència de públic”, en la segona edició “ja es van superar de llarg les expectatives d’assistència, i per a la tercera ens tornarem a superar”.

Potser per aquest motiu i perquè ara es “recull” el que es va “sembrar” fa tres anys, la Trobada de Seguidors de Facebook prevista per al 30 de gener busca, segons la comercial de l’estació ceretana, fer un “reconeixement als 50.000 seguidors que tenim en aquesta xarxa social, volem que es coneguin entre ells, que s’ho passin bé i que per aquest motiu repeteixin, perquè la vocació serà organitzar aquesta trobada cada any”.

Finalment, entre les novetats d’aquest hivern hi ha les esquiades per a singles, un col·lectiu o fenomen social que va a més i que, d’alguna manera, ha eclosionat especialment des de l’aparició de la sèrie Cites de TV3, la primavera passada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista