Notícia

Vallter se suma a la celebració del World Snow day

Vallter obre més pistes a una setmana de celebrar el Dia Mundial de la neu

Vallter obre més pistes i remuntadors de cara a la celebració del World Snow Day
Vallter obre més pistes i remuntadors de cara a la celebració del World Snow Day Autor/a: d
Poc a poc millora la situació a l'estació més oriental del Pirineu. Les nevades recents i el fred han permès incrementar en diversos centímetres el gruix de neu a pistes. Una bona oportunitat per celebrar el World Snow Day a l'estació setcasina.


El proper diumenge 17 de gener és la data que la FIS (Federació Internacional d'Ski) ha estipulat per a la celebració del dia Mundial de la neu. Sota aquest paraigües les estacions d'esquí s'apunten a la promoció del sector i organitzen diferents esdeveniments amb l'objectiu d'impulsar el creixement de practicants i la difusió dels esports de neu. Poc a poc totes les estacions hi estan col·laborant i enguany s'hi apunta amb força l'estació de la Vall de Camprodon.

El programa previst a Vallter és aquest:

09.00 a 10.00h.
Recepció de participants fins a aquesta hora al costat Frankfurt la Borda. En cas de mal temps, a la sala de pic-nic.

10.00 h. a 12.00 h.
Esquiada amb guia per conèixer l’entorn, història i alguns secrets de l’estació. Els assistents seran protagonistes d'un reportatge gràfic de record d'aquest dia.

12.00 a 16.00 h 
Esquiada o dinar per lliure

16.15 
Copa de cava per celebrar el World Snow Day a la cafeteria Les Marmotes i breu xerrada del director de Vallter, Enric Serra, sobre aquest esdeveniment. També es farà un sorteig de regals dels col·laboradors, entre els quals les botigues d'esports Vivac i Tri-esports, i les escoles d'esquí Alta Vall del Ter i Escola-guies de muntanya Nord-Sud i, finalment, una fotografia de grup amb pancarta oficial de la celebració del World Snow Day.

18.00 
Baixada semi-nocturna. Important, no oblideu el vostre frontal. Comiat a l’aparcament de Vallter.

Per participar a la World Snow Day només és necessari disposar del forfet de dia o ser titular d'un passi de temporada i fer una inscripció via coreu electrònic a: info@vallter2000.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny