Notícia

Porté-Puymorens abona el peatge del Cadí

Aquesta iniciativa vol fomentar l’ús del transport compartit i col·laborar en la reducció d’emissions de CO2

Imatge d'arxiu. Porté-Puymorens abona el peatge del Cadí
Imatge d'arxiu. Porté-Puymorens abona el peatge del Cadí Autor/a: Diari de la Neu
L’estació d’esquí nord-catalana de Porté Puymorens continua oferint una bona colla de pistes obertes en una temporada que està essent molt poc favorable pel que fa la manca de precipitacions al Pirineu. Actualment, 20 pistes obertes al púbIic. I per facilitar, encara més, la possibilitat d'anar esquiar a Porté Puymorens, d'acord amb el seu lema "l'estació de Cerdanya que pensa en tu" abonarà, als esquiadors que vagin a aquest complex, el peatge del túnel del Cadí en el moment de la compra dels forfets. L’estació aixeca la barrera del túnel perquè l’esquiador deixi de pensar en el cost del peatge en el trajecte d'anada.

Campanya amb valor mediambiental afegit

La promoció està condicionada al fet que siguin 4 persones les que comprin els forfets a les taquilles de Porté Puymorens. Amb aquesta iniciativa l’estació s’apunta a les accions de foment de reducció d’emissions de CO2, ja que la campanya està pensada per a esquiadors que vulguin compartir el transport amb la conseqüent reducció de contaminació. A l’estalvi econòmic que representa el transport compartit, Porté Puymorens retornarà els diners pagats per passar el peatge del Túnel del Cadí. De fet, la campanya de Porté Puymorens s’afegeix així a propostes com les que ja fan alguns peatges catalans que faciliten descomptes als vehicles amb més de 3 passatgers.
En el moment de comprar a Porté Puymorens el teu paquet Cadí, de 4 forfets, s’haurà de presentar el tiquet de pas pel peatge del Túnel del Cadí del mateix dia. Immediatament, els esquiadors rebran un descompte de 3€ per persona (que fan un total de 12€, quan el cost del peatge és de 11,57€). Aquesta acció no és vàlida amb cap altra promoció de l'estació i està limitada a un vehicle/turisme de 5 places per paquet.

Promocions vigents aquest mes de gener

Forfet mensual per 100 euros. Aquest mes de gener es pot comprar el forfet mensual per només 100 euros. Aquest forfet permet esquiar de dilluns a divendres, a partir del dia 7 de gener. Són 17 dies d'esquí oferts a un preu imbatible.

Tots els dijous, esquí gratis per a les dones Una de les promocions habituals a Porté Puymorens són els dijous gratuïts per a les dones. Les dones de més de 18 anys que pugin a l'estació tindran el forfet gratuït.

Forfet a 18euros pels estudiants. Finalment, entre les promocions més exitoses de Porté Puymorens, hi ha el forfet de l'estudiant universitari (de 18 a 25 anys). Aquest forfet, que surt a 18 euros, és vàlid per esquiar a Porté de dilluns a divendres durant el mes de gener a partir del dia 7 de gener i fins el dia 5 de febrer

Més informació: www.porte-puymorens.net/ca/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny