Notícia

Més de 50 nens a la Nocilla Cabirol Minifreestyler celebrada a La Molina

La festa de la neu serveix d'inici del Circuit Minifreestylers 2016

La festa de la neu serveix d´inici del Circuit Minifreestylers 2016
La festa de la neu serveix d´inici del Circuit Minifreestylers 2016 Autor/a: La Molina
La festa de la neu que serveix d´inici del Circuit Minifreestylers 2016, la Nocilla Cabirol Minifreestyler, ha esdevingut un èxit aquest diumenge amb 60 nenes i nens  de fins a 14 anys . Aquests esquiadors i snowboarders han celebrat el dia mundial de la neu a La Molina amb unes activitats organitzades especialment per a ells, amb un traçat cronometrat i diversos jocs de Freestyle.

El traçat consistia en dues baixades cronometrades que buscaven no només els corredors mes ràpids sinó també els mes complets tècnicament ja que, als mes grans de 10 anys, una de les baixades havia de ser d´esquenes per als esquiadors o del costat no natural per als snowboarders.

Els jocs han començat amb un gran joc grupal en el que entre tots els participants han col·laborat per escriure a la neu amb els seus esquís i taules les paraules “World Snow Day” i d’aquesta manera tots junts commemorar el dia mundial de la neu que es celebrava amb mes de 600 activitats arreu del mon.

Posteriorment, s´han organitzat jocs als calaixos del Snowpark de La Molina en els que s´intentaven superar diferents reptes tant amb esquís com amb snowboard.  Tots els pares i entrenadors han ajudat amb els seus ànims i amb un gran ambient a que fos una gran festa per als mes petits.

Es van entregar regals a tots els participants i medalles als mes ràpids, així com premis especials a l´esforç i la dedicació i als clubs mes compromesos.

Per a més info: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny