Notícia

La Molina i Espot tornaran a acollir dues copes del món el 2016: SBX i Telemark

Autor/a: La Molina
En el Congrés de la FIS celebrat a la ciutat búlgara de Varna del 3 al 7 de juny els representants de la RFEDI van treballar en l'organització dels esdeveniments internacionals FIS a l'Estat espanyol per a les pròximes temporades i van formar part de les diferents comissions de calendari i reglaments que regeixen els esports de neu.

Aquesta cita anual de la FIS, celebrada aquest any a Varna (Bulgària), va reunir mig miler de delegats de més de 122 països entre els quals hi havia quatre espanyols encapçalats pel president -May Peus Espanya-, director general -Olmo Hernán-, Director Esportiu -Lluís Breitfuss- i Responsable de reglaments i delegats tècnics -Enrique Díaz-representant a la RFEDI i també un grup de l'estació de Sierra Nevada que organitzarà els Mundials 2017 de Freestyle i Snowboard FIS.

Grans esdeveniments a La Molina i Espot

Les estacions catalanes segueixen apostant pels grans esdeveniments. Així les Copes del Món de SBX de la Molina es celebraran el dia 5 de març 2016. Cal recordar que el basc Lucas Eguibar es va proclamar campió del circuit de Copa del Món de SBX guanyant el preuat Globus de Cristall el passat mes de març 2015 en aquesta estació catalana.
Al llarg de l'hivern La Molina també organitzarà els SL i GS de les finals de Copa d'Europa de Alpí i una altra estació propietat també de Grup FGC, Espot, reprèn els grans esdeveniments de Telemark amb la celebració d'una prova de Copa del Món de l'especialitat. Dates a concretar en els propers mesos.

De RFEDI

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny