Notícia

Masella fa d'amfitriona d'una sessió de treball d'estacions suisses i austríaques

Trobades periòdiques serveixen per intercanviar coneixements comercials i tècnics

Els assistents a la sessió de treball d'estacions suisses austríaques a la Tosa
Els assistents a la sessió de treball d'estacions suisses austríaques a la Tosa Autor/a: Masella
Aquesta setmana s’ha fet una trobada de directius d’estacions austríaques i suïsses a Masella. Entre d’altres, ens ha visitat el personal directiu de les estacions tiroleses de Serfaus-Fiss-Ladis, un destí de neu ideal per a famílies amb nens, l’estació de Gerlos, dins el gran domini esquiable de Zillertal Arena i Steinplatte, a cavall de les regions del Tirol i Salzburg. També han assistit a la trobada els directius de Turracher Höhe, entre les regions austríaques de Caríntia i Estiria, el director de l’estació suïssa d’Eggishorn, que forma part del domini esquiable Aletsch Arena, al peu de l’Aletschgletscher, la glacera més important dels Alps, etc.

Aquestes trobades serveixen per intercanviar impressions, a nivell comercial i tècnic, entre empreses de transport per cable i a la vegada són una ocasió perquè austríacs i suïssos del sector coneguin les pistes de Masella.
Les condicions de neu que s’han trobat han sigut bones gràcies al fred de les darreres jornades i, a la vegada, han pogut gaudir de l’esquí des del cim de la Tosa (2.535 m.)  fins el Pla de Masella (1.600 m.).

L'estat de l'estació

Aquestes condicions, segons la previsió, són les que es trobaran els esquiadors de cara aquest cap de setmana amb:
  
• Gruixos de neu: 30 a 70 cm
• Qualitat:  neu pols
• 100% remuntadors oberts (Amb el Jumbo Tosa obert)
• Desnivell esquiable:  935 m de desnivell, des de La Tosa (2535m) fins al Pla de Masella (1600 m), és a dir el 100% del desnivell esquiable obert
• Km oberts: 42 km esquiables

Esquí nocturn

Les pròximes nits de l’esquí nocturn són les del dijous i dissabte, 21 i 23  de gener i, la setmana vinent, seran els dies dimarts 26 i dissabte 30 de gener.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny