Notícia

El Trofeu Borrufa 2016 s’inicia amb domini de Bèlgica entre els U16 i més igualtat entre els U14

Un total de 250 esquiadors de 30 nacionalitats diferents estant competint a Arcalís

Borrufa 2016 Podi U16 homes
Borrufa 2016 Podi U16 homes Autor/a: Diaridelaneu.cat
Basile Lefèvre i Julie de Leeuw van ser els primers vencedors de la categoria U16 en el 24è Trofeu Borrufa, A més la delegació belga va aconseguir situar un altre competidor en el podi (tercer) d’aquesta categoria. Aquest es va iniciar amb el domini dels esquiadors de belgues que van aconseguir el triomf en les dues categories U16.

Entre els de la categoria de fins a 14 anys, va haver-hi més varietat quant a nacionalitats en les d’honor. No obstant això, la italiana Anna Momicchioli i el representant de Xile, Nicolas Pirozzi, van aconseguir el triomf amb molta solvència.

Un total de 250 esquiadors, de 30 nacionalitats diferents, es van donar cita en les instal·lacions de Vallnord per disputar la prova andorrana vàlida per al circuit internacional d’esquí per a nens.

Quant a la climatologia, cal destacar que en aquesta el Trofeu Borrufa 2016 va tenir un inici molt positiu. Els competidors i els presents en general en l’estació de Vallnord -Arcalís, en concret en el sector d’Arcalís, van gaudir d’una jornada assolellada i amb una temperatura agradable.

Categoria U16: Com queda dit la delegació de Bèlgica va ser la gran guanyadora de la categoria. A més dels guanyadors, Grandjean també va protagonitzar una gran jornada que li va portar al tercer lloc del podi dels nois. Entre les noies, l’equip rus també va tenir un prometedor debut en el Borrufa 2016.

Basile Lefèvre ens va fer aquest comentari una vegada rebuda la seva medalla de guanyador: He tingut molt bones sensacions, m’he trobat molt a gust amb el ritme que he marcat des de l’inici. Molt content amb el triomf i espero seguir entre els millors en els dies que queden en competició.

Per la seva banda la seva companya De Leeuw, més tímida a l’hora de parlar, ens va comentar: Estic molt contenta amb el triomf, no coneixia el nivell de les rivals.

Categoria U14: Els més petits van començar la seva participació en el trofeu andorrà disputant un Eslálom Gegant. Entre les noies el triomf va ser per a la italiana Anna Mimocchioli que va protagonitzar una gran baixada en el primer traçat. En la segona traçat la sorpresa va venir de la mà de la portuguesa Vanina Guerillot, única a baixar del minut, situant-se en el segon esglaó del podi a sol 3 dècimes de la vencedora.
En els nois clar triomf, va guanyar les dues mànigues, per al xilè Nicolás Pirozzi. L’italià Rigamonti i el francès Guillot van mantenir una espectacular lluita, en la primera màniga va ser l’italià el que va ocupar la segona plaça, mentre que el francès va ser el més ràpid en el segon traçat.

Avui s’invertiran les proves. La categoria U16 disputarà l’Eslàlom Gegant i l’U14 l’Eslàlom Especial.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny