Notícia

La Rabassa acull el Campionat de Catalunya Individual Copa Espanya 2016

Hi participen els esquiadors de tecnificació de fons de la FCEH

Imatge d'arxiu. La Rabassa acull el Campionat de Catalunya Individual Copa Espanya 2016
Imatge d'arxiu. La Rabassa acull el Campionat de Catalunya Individual Copa Espanya 2016 Autor/a: ANA - Ara.ad
Naturlandia organitza aquesta competició que atorgarà medalla als Campions i Campiones de Catalunya Individual de la disciplina. Hi participen els esportistes de tecnificació de fons de la FCEH.


Demà diumenge 31 de gener La Rabassa acollirà la celebració del Campionat de Catalunya Individual d'Esquí de fons sota la tècnica lliure amb sortida cronometrada. La competició es disputarà a 4 distàncies: 2,5 quilòmetres (Benjamí i Infantil 1 masculí); 5 quilòmetres (Infantil 2 masculí i femení i Cadet femení); 7,5 quilòmetres (Cadet masculí), 10 quilòmetres (Júnior 1 masculí i Júnior 2, Sènior i Màster femení) i 15 quilòmetres (Júnior 2, Sènior i Màster masculí). Cada 30 segons sortirà un fondista, que en funció de la seva categoria, realitzarà una d'aquestes 4 distàncies estipulades segons el reglament de la FIS.

La competició donarà el tret de sortida el diumenge 31 de gener a partir de les 10:30 hores. Es lliuraran medalles de campió i campiona de Catalunya als tres primers classificats i premis als tres primers classificats de Copa Espanya d'Esquí de Fons.

Els campions i campiones de la passada edició, que es va disputar a Beret, van ser Roc Vilaró i Eva de la Hera (Bellver) en Benjamí; Miquel Visa (PEC) i Jana Selles (Bellver) en Infantil 1; Maria Selles (ANEC) i Cesc Collel (CEFUC) en Infantil 2; Mònica Doria (CEFUC) i Roger Espinet (CAEI) en Cadet; Lydia Iglesias (ANEC) i Jan Segalàs (ANEC) en Júnior 1; Marta Cester (ANEC) i Mario Parodi (PEC) en Júnior 2; Laia Aubert (CENA) i Sadurní Betriu (CEFUC) en Sènior i Jaume Forcada (PEC) en Màsters.

De FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny