Notícia

Espot acull la Copa del Món FIS de Telemark

Hi seran presents els 70 millors especialistes internacionals

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: FCEH
Els millors especialistes internacionals de Telemark visitaran l'estació d'Espot per competir en la FIS Telemark World Cup que tindrà lloc els dies: 5, 6 i 7 de febrer.


L’estació pallaresa d'Espot acollirà l'emblemàtica FIS Telemark World Cup de Telemark, la modalitat més genuïna de l’esquí, originària de Noruega. Els 70 millors especialistes internacionals, de les categories masculina i femenina, disputaran les disciplines de paral·lel, sprint i clàssic.

Programa

Divendres 5 de febrer


10.30 h a la Pista Estadi: Paral·lel Sprint (Masc-Fem). Aquesta prova consta de dues mànigues, en què dos esquiadors s'enfronten en un traçat de Gegant, amb un salt i un peralt al final on l'esquiador ha de fer un gir de 360º. Després del gir, l'esquiador recorre els últims metres fent un sprint en la modalitat de skating d'esquí de fons fins a la meta.

Dissabte 6 de febrer

10.30 h a la Pista Estadi: Sprint (Masc-Fem). Es caracteritza per la mateixa dinàmica del Paral·lel Sprint. En aquesta prova, però, l'esquiador competeix individualment.

Diumenge 7 de febrer

10.30 h a la Pista Estadi: Clàssic (Masc-Fem). Es tracta de la prova reina. És com la de Sprint, però els esquiadors s'hi juguen tot en una sola màniga. L'entrega de premis es realitzarà mitja hora després de la finalització de cada prova.

Els horaris es poden veure alterats per les condicions meteorològiques.

Enllaços relacionats: Nota Informativa
De FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny