Notícia

La Selecció Catalana de Raquetes de neu entre les favorites al Campionat del Món

La selecció participarà a la "Caspolada al Chiaro di Luna" aquest dissabte 6 de febrer

La Selecció Catalana de Raquetes de neu entre les favorites al Campionat del Món
La Selecció Catalana de Raquetes de neu entre les favorites al Campionat del Món Autor/a: FEEC
La popular cursa Caspolada al Chiaro di Luna, que es disputa a Vezza d’Oglio (Itàlia), acollirà aquest dissabte 6 de febrer el Campionat del Món de Raquetes de Neu. La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha estat preparant aquesta prova des de l’inici de temporada i competirà amb tots els seus integrants.

Els corredors de la selecció presents a la Caspolada seran: Gabriel Crosas (Centre Excursionista de Torelló), Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà), Jordi Uró (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Ragna Debats (Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa), Jan Margarit (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Marc Traserra (Club Excursionista Voltregranès ARS), i el propi seleccionador Just Sociats (Centre Excursionista de Terrassa).

Els bons resultats dels atletes catalans durant  la temporada a la també italiana Ciaspolada, i sobre tot a la Siljan Snowshoe a Suècia, els col·loquen entre els favorits per pujar al podi al campionat mundial.

Text íntegre amb entrevista inclosa clicant en aquest enllaç

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny