Notícia

Arriba una nova edició de l'Era Baishada

La III quattro Era Baishada a Baqueira Beret, repte per als esquiadors més complets

Imatge d'arxiu d'edicions anteriors de l'Era Baisahada
Imatge d'arxiu d'edicions anteriors de l'Era Baisahada Autor/a: Fototur
En la tercera edició de la cursa Open d'esquí alpí quattro Era Baishada a Baqueira Beret patrocinada per Audi, els corredors hauran de superar un traçat amb seccions de paral·lel, súper-g, salts, quilòmetre llançat, gegant i skicross.


El proper 20 de febrer se celebra a Baqueira Beret la tercera edició d'aquesta prova Open d'esquí alpí que, en un ambient festiu i de gran participació, busca premiar els esquiadors més complets, que hauran de demostrar la seva capacitat d'adaptació a tot tipus de elements sobre la neu habituals en les diferents disciplines de l'esquí alpí de competició.

Audi patrocina aquesta tercera edició de la quattro Era Baishada, una competició popular que evoca la mítica prova que tant furor va desencadenar durant la dècada dels anys 90 a Baqueira Beret. Dissenyada per aconseguir la màxima diversió de quants participen (corredors i espectadors), la quattro Era Baishada és una prova Open d'esquí alpí que uneix en una mateixa competició les principals dificultats de diferents especialitats. Així, compta amb una prova de sortida en paral·lel, un traçat de súper-g, un salt, un ràpid quilòmetre llançat -en el qual l'any passat el guanyador va arribar als 101,01 km / h- i un traçat de skicross únic amb peralts i dubbies que es van succeint per a major gaudi de tots els participants.

És una carrera oberta a esquiadors federats o no de les categories compreses entre Juvenils i Veterans D. Des que es va reprendre novament aquesta competició en 2014, el nombre de participants de la mateixa ha anat en augment temporada rere temporada. El 2015 es van inscriure en la prova un total de 107 participants, el 70 per cent homes i el 30 per cent dones; el més jove comptava amb 16 anys d'edat.

Premis abundants

La tercera edició de la quattro Era Baishada se celebrarà el pròxim 20 de febrer a Baqueira Beret, aprofitant els 336 m de desnivell i els 1,3 km de longitud del Stadium de Beret. Mitjançant una fórmula molt original, la prova permet gaudir del traçat al llarg i ample de la seva pista de competició en diferents disciplines, el que la converteix en un atractiu reclam per als esquiadors.

Dividits en set categories, els tres primers classificats en cadascuna d'elles seran premiats, així com també els guanyadors de la prova del quilòmetre llançat. A més, entre tots els participants es farà un sorteig. Audi també premiarà al guanyador de cada categoria amb un curs de conducció de l'escola Audi Driving Experience. La competició acabarà amb una gran festa organitzada per Audi per a tots els participants, en la qual es procedirà al lliurament de trofeus.

Inscripcions

Per participar en la tercera edició de la quattro Era Baishada es pot formalitzar la inscripció a través del web www.quattroerabaishada.com, en la qual també és possible consultar el reglament de la prova, resultats i classificacions així com descarregar fotografies dels participants. A més, aquesta edició la marca dels quatre cèrcols també ha disposat a l'estació de Baqueira Beret una pista cronometrada, anomenada Audi Ski Kronos, on es pot entrenar un Gegant o competir amb els teus amics per veure qui aconsegueix el millor temps, podent a més descarregar al final el vídeo del descens.
 
Inscripcions i informació general: www.quattroerabaishada.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Un consell: que quan facin el salt no tanquin els ulls''
Eduard Terricabres, en 'Terri' Cap de salts a la Llosa del Cavall

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots