Notícia

Vallter va celebrar dissabte el seu primer Carnaval tecnològic

El premi a la millor disfressa va ser per a L'Esquiador Tirolès


Aquest any Vallter 2000 va celebrar un carnaval una mica diferent, més agosarat i atrevit en el format, però igualment divertit. Els participants estaven convidats a fer fotografies en tres punts de l’estació, a la zona de debutants, a la zona del Mirador de la Costa Brava i a la pista Puig dels Lladres, opció que finalment va quedar descartada per manca de neu en l'esmentada pista.

Les fotografies captades pels esquiadors que van participar en la nova proposta ho havien de fer mitjançant l’aplicació per mòbils que té Vallter. Un cop realitzades les instantànies aquestes s’anaven descarregant al moment en un ordinador d’oficines i, ja a les 3 de la tarda, amb tota la galeria del dia completada, es va procedir a la deliberació de les millors fotografies i disfresses a premiar.
El guanyador va ser L’Esquiador Tirolès que se’n va emportar un forfet de temporada per al proper hivern, premi que oferia l’estació d’esquí. El segon premi va ser per als Monstres de les galetes i era ofert per Esports Vivac de Camprodon. El tercer premi, va ser per a la Petita Princesa i era ofert per l’Escola d’Esquí i guies Nord-Sud. El quart premi va ser per a la Vampiresa i l’oferia l'Escola d’Esquí Alta Vall del Ter. Finalment el 5è premi va ser per al Camell i era ofert per  Tri-esports de Camprodon.

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració del Diaridelaneu.cat i era organitzat per Vallter 2000 i LaNeu.cat. La tecnologia va ser proporcionada per l'empresa Skitude, proveïdora oficial de l'aplicació per a mòbils que ofereixen totes les estacions d'esquí del Grup FGC, entre les quals Vallter i moltes altres estacions de tot el món.

Galeria d'imatges en aquest enllaç

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny