Notícia

Skitude, l'aplicació per a esquiadors que s'exporta a tot el món

Aquesta empresa de tecnologia s'ha convertit en proveïdora d'aplicacions d'estacions d'esquí de tot el món

Skitude, l'aplicació per a esquiadors que s'exporta a tot el món
Skitude, l'aplicació per a esquiadors que s'exporta a tot el món Autor/a: Diaridelaneu.cat
Skitude s'ha convertit en un dels proveïdors d'aplicacions mòbils a mida de referencia per a les estacions d'esquí en l'àmbit internacional. Les seves aplis permeten compartir dies d'esquí entre els usuaris, entrar en rànquings i guanyar grans premis


Des de fa algunes temporades, les aplicacions específiques per a esquiadors s'estan imposant en el món de la neu. No es tracta només de tenir accés ràpid a la informació bàsica de les estacions d'esquí com la predicció meteorològica, els gruixos de neu, la compra de forfets o consultar les webcams , avui dia l'usuari cerca un valor afegit en aquest tipus d'aplicacions.

És en aquest context en què Skitude s'ha convertit en un dels proveïdors d'aplicacions mòbils a mida de referència per a les estacions d'esquí en l'àmbit mundial, cobrint totes les seves necessitats i les de l'usuari final i donant forma a una plataforma social en la qual els esquiadors poden compartir els quilòmetres esquiats, les fotografies de la jornada, i crear un perfil propi amb totes les seves estadístiques. A més els usuaris també poden competir en els reptes que proposen, entrar en rànquings, i aconseguir grans premis fent el que més els agrada.

Una aplicació d'esquiadors per a esquiadors

Skitude App néixer el 2012 com una aplicació gratuïta per als amants de l'esquí que combinava la passió per l'esport blanc i les noves tecnologies. Ara com ara són ja 20 aplis compatibles i milers d'usuaris enganxats, i veient les constants novetats que s'estan introduint, és d'esperar que vagi a més. L'equip que està darrere del projecte està format per 14 persones, i des de la seva oficina central als Pirineus, o alguna de les seves dues delegacions al sud de Londres i Los Andes, dóna suport a la comunitat i a les prop de 50 estacions que treballen de forma directa amb ells en 7 països diferents: Espanya, Andorra, Xile, Argentina, França, Itàlia i Eslovènia.

Més informació a: www.skitude.com
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat