Notícia

Skitude, l'aplicació per a esquiadors que s'exporta a tot el món

Aquesta empresa de tecnologia s'ha convertit en proveïdora d'aplicacions d'estacions d'esquí de tot el món

Skitude, l'aplicació per a esquiadors que s'exporta a tot el món
Skitude, l'aplicació per a esquiadors que s'exporta a tot el món Autor/a: Diaridelaneu.cat
Skitude s'ha convertit en un dels proveïdors d'aplicacions mòbils a mida de referencia per a les estacions d'esquí en l'àmbit internacional. Les seves aplis permeten compartir dies d'esquí entre els usuaris, entrar en rànquings i guanyar grans premis


Des de fa algunes temporades, les aplicacions específiques per a esquiadors s'estan imposant en el món de la neu. No es tracta només de tenir accés ràpid a la informació bàsica de les estacions d'esquí com la predicció meteorològica, els gruixos de neu, la compra de forfets o consultar les webcams , avui dia l'usuari cerca un valor afegit en aquest tipus d'aplicacions.

És en aquest context en què Skitude s'ha convertit en un dels proveïdors d'aplicacions mòbils a mida de referència per a les estacions d'esquí en l'àmbit mundial, cobrint totes les seves necessitats i les de l'usuari final i donant forma a una plataforma social en la qual els esquiadors poden compartir els quilòmetres esquiats, les fotografies de la jornada, i crear un perfil propi amb totes les seves estadístiques. A més els usuaris també poden competir en els reptes que proposen, entrar en rànquings, i aconseguir grans premis fent el que més els agrada.

Una aplicació d'esquiadors per a esquiadors

Skitude App néixer el 2012 com una aplicació gratuïta per als amants de l'esquí que combinava la passió per l'esport blanc i les noves tecnologies. Ara com ara són ja 20 aplis compatibles i milers d'usuaris enganxats, i veient les constants novetats que s'estan introduint, és d'esperar que vagi a més. L'equip que està darrere del projecte està format per 14 persones, i des de la seva oficina central als Pirineus, o alguna de les seves dues delegacions al sud de Londres i Los Andes, dóna suport a la comunitat i a les prop de 50 estacions que treballen de forma directa amb ells en 7 països diferents: Espanya, Andorra, Xile, Argentina, França, Itàlia i Eslovènia.

Més informació a: www.skitude.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny