Notícia

L'Après-ski que arriba a La Molina: cata sensorial, sopar a Costa Rasa i baixada nocturna amb esquís o retrac

Les propostes gastronòmiques s'imposen en l'après-ski

La proposta de Cava Mestres abans de sopar: una cata sensorial que combina música de violí, copa de vi i sensacions
La proposta de Cava Mestres abans de sopar: una cata sensorial que combina música de violí, copa de vi i sensacions Autor/a: Diaridelaneu.cat
Quan fa 20 o 25 anys enrere parlàvem d'après-ski molt sovint ho relacionàvem amb un sopar en un restaurant de la vall i una visita a la discoteca de moda de torn. Des d'aleshores les coses han canviat molt. Poc a poc les estacions d'esquí es van adaptant a les noves tendències i aquestes han deixat de banda les discoteques. L'aprés-skí, a dia d'avui, cada vegada està més integrat en la mateixa estació. Potser perquè són experiències diferents, especials, en un entorn molt diferent a l'habitual, gairebé exclusives, s'imposen i acaben funcionant. Avui us n'expliquem una: la que ens proposen des de La Molina.

Fa unes setmanes vaig tenir l'oportunitat de gaudir d'una proposta après-ski a La Molina. Em va semblar una proposta que ja només de per la descripció era impossible no deixar-se seduir. El que es podria definir com a "paquet après-ski" comença amb una cata sensorial al peu de pistes de La Molina. Un espai acollidor, un violinista, una copa i 5 cates a ulls tancats, tot còmodament asseguts. Al meu entorn 15 assistents a la cata sensorial amb els quals anem compartint, a petits glopets, cinc vins diferents. Ens sentim en un moment especial. La ment relaxada per la música i empentada en la imaginació pel vi que anem prenent, ens trasllada a nivell individual a diferents paratges, situacions o moments que, dies després, em semblen impossibles. Compartir l'experiència i comentar-la amb la resta d'assistents és una bona manera de començar a crear l'ambient del que ha de ser una vetllada diferent d'après-ski. Per deixar-se anar...

Acabada la cata sensorial la sessió d'après-ski continua amb un trasllat amb trepitjaneus cap al restaurant d'alçada Costa Rasa, a 2.025 m, un restaurant amb vistes panoràmiques sobre una Cerdanya il·luminada. Un espai i entorn necessàriament rústic i acollidor, una taula llarga com les que trobareu en un refugi d'alta muntanya parada per acollir un sopar carregat de propostes gastronòmiques de qualitat i del territori (bufet d'embotits, brou, escalivada, amanida, raclette, trinxat i arròs de muntanya), uns postres exquisits i tot acompanyat de vi i cava del Penedès. Si a la cuina del xef, en Carles Masdeu, li afegiu una bona companyia amb qui compartir àpat, la proposta és gairebé insuperable.

La proposta combinada que ens fan des de la Cava Mestres i el restaurant Costa Rasa a La Molina es pot arrodonir amb una baixada amb esquís, ara bé, cal concertar-la amb els responsables de l'estació per establir quin serà l'itinerari de retorn per evitar sorpreses. Ja ho sabeu, si voleu sorprendre la vostra parella, si voleu gaudir d'una nit especial en companyia de la vostra família, amics, o potser amb els companys de la vostra empresa, potser un comiat de solter... l'après-ski de La Molina és una opció amb garanties. Us hi animeu?

Aquesta activitat requereix reserva.

Per a contactar amb el restaurant de Costa Rasa, telèfon 610 462 270 o per mail: cafeteriacostarasa@gmail.com
 
Trobareu més informació a: www.lamolina.cat i www.mestres.es
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny