Notícia

Cap de setmana dedicat a les xarxes socials Facebook i Twitter a Vallter

Dissabte, esquiada-concurs dedicada als seguidors de Facebook de l'estació. Diumenge, torn per Twitter

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: Diaridelaneu.cat
Quants amics o familiars no us han publicat una fotografia a la neu en el seu perfil de facebook? Oi que els hi heu fet un «M’agrada»?  Doncs el dissabte 27 de febrer que us el facin a vosaltres!
Amb aquesta filosofia el dissabte Vallter organitza aquest esdeveniment que pretén convertir l'esquiada en una activitat social que s'acabi reflexant a les xarxes socials de cadascun dels clients que hi participin. Això serà dissabte, però el diumenge l'esquiada social continua amb els seguidors de Twitter.


Aquest és el programa previst;

27 de febrer – Esquiada amb els seguidors a Facebook de Vallter 2000

Dissabte 27 de febrer, Vallter 2000 engegarà un concurs fotogràfic a través del seu perfil de Facebook. Hi haurà premi per als participants que aconsegueixin més “M’agrada” a la fotografia grupal i a l’àlbum fotogràfic.

Programa

09.00 a 10.30 h: Recepció a l’espai Pícnic de Vallter 2000.

10.30 h: Sortida per fer fotografia de grup al millor espai fotogènic.

10.45 h: Els assistents comparteixen la fotografia de grup (feta amb la pancarta de la trobada) en el seu propi mur de Facebook des del seu telèfon mòbil.

11.00 a 13.00 h: Esquiada amb guia per conèixer l’estació i fer fotografies de l’entorn per preparar àlbum fotogràfic, que haurà de tenir un mínim de 3 imatges i un màxim de 8.

13.00 a 16.00 h: Esquiada o dinar per lliure.

16.00 h: Entrega de premis a l’Espai pic-nic de l’estació als 3 participants amb més “M’agrada” aconseguits en la fotografia de grup feta al matí. També hi haurà premi per a l’Àlbum de la trobada que hagi rebut més «M’agrada».

28 de febrer – Esquiada amb els seguidors a Twitter de Vallter 2000

Vallter 2000 preparà un nou concurs fotogràfic diumenge 28 de febrer i, en aquest cas, es farà a través del seu perfil de Twitter.

Programa:

09.00 a 10.30 h: Recepció a l’espai Pícnic de Vallter 2000.

10.30 h: Sortida per fer fotografia amb la pancarta oficial de la trobada.

10.45 h: Es comença a tuitejar la fotografia feta amb la pancarta oficial de la trobada citant sempre el compte de twitter @Vallter2000

11.15 a 13.15 h: Esquiada amb guia per conèixer l’estació i fer fotografies de l’entorn per preparar àlbum fotogràfic, que ha de tenir un mínim de 3 imatges i un màxim de 4.

13.15 a 16.00 h: Esquiada o dinar per lliure.

16.00 h: Entrega de premis als 3 participants amb més “retuits” aconseguits per a la fotografia amb el cartell del matí. Premi per a l’Àlbum de la trobada que hagi rebut més «cors». Entrega de premis a l’Espai Pícnic de Vallter.

Els premis són gentilesa de les escoles d'esquí de Vallter (Escola d'Esquí i Snow-board Alata Vall del ter, i escola-guies de muntanya Nord-Sud, botigues d'esports de Camprodon Tri-esports i Vivac, Vallter 2000 i Diaridelaneu.cat

Per a més informació: www.vallter2000.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny