Notícia

Cap de setmana dedicat a les xarxes socials Facebook i Twitter a Vallter

Dissabte, esquiada-concurs dedicada als seguidors de Facebook de l'estació. Diumenge, torn per Twitter

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: Diaridelaneu.cat
Quants amics o familiars no us han publicat una fotografia a la neu en el seu perfil de facebook? Oi que els hi heu fet un «M’agrada»?  Doncs el dissabte 27 de febrer que us el facin a vosaltres!
Amb aquesta filosofia el dissabte Vallter organitza aquest esdeveniment que pretén convertir l'esquiada en una activitat social que s'acabi reflexant a les xarxes socials de cadascun dels clients que hi participin. Això serà dissabte, però el diumenge l'esquiada social continua amb els seguidors de Twitter.


Aquest és el programa previst;

27 de febrer – Esquiada amb els seguidors a Facebook de Vallter 2000

Dissabte 27 de febrer, Vallter 2000 engegarà un concurs fotogràfic a través del seu perfil de Facebook. Hi haurà premi per als participants que aconsegueixin més “M’agrada” a la fotografia grupal i a l’àlbum fotogràfic.

Programa

09.00 a 10.30 h: Recepció a l’espai Pícnic de Vallter 2000.

10.30 h: Sortida per fer fotografia de grup al millor espai fotogènic.

10.45 h: Els assistents comparteixen la fotografia de grup (feta amb la pancarta de la trobada) en el seu propi mur de Facebook des del seu telèfon mòbil.

11.00 a 13.00 h: Esquiada amb guia per conèixer l’estació i fer fotografies de l’entorn per preparar àlbum fotogràfic, que haurà de tenir un mínim de 3 imatges i un màxim de 8.

13.00 a 16.00 h: Esquiada o dinar per lliure.

16.00 h: Entrega de premis a l’Espai pic-nic de l’estació als 3 participants amb més “M’agrada” aconseguits en la fotografia de grup feta al matí. També hi haurà premi per a l’Àlbum de la trobada que hagi rebut més «M’agrada».

28 de febrer – Esquiada amb els seguidors a Twitter de Vallter 2000

Vallter 2000 preparà un nou concurs fotogràfic diumenge 28 de febrer i, en aquest cas, es farà a través del seu perfil de Twitter.

Programa:

09.00 a 10.30 h: Recepció a l’espai Pícnic de Vallter 2000.

10.30 h: Sortida per fer fotografia amb la pancarta oficial de la trobada.

10.45 h: Es comença a tuitejar la fotografia feta amb la pancarta oficial de la trobada citant sempre el compte de twitter @Vallter2000

11.15 a 13.15 h: Esquiada amb guia per conèixer l’estació i fer fotografies de l’entorn per preparar àlbum fotogràfic, que ha de tenir un mínim de 3 imatges i un màxim de 4.

13.15 a 16.00 h: Esquiada o dinar per lliure.

16.00 h: Entrega de premis als 3 participants amb més “retuits” aconseguits per a la fotografia amb el cartell del matí. Premi per a l’Àlbum de la trobada que hagi rebut més «cors». Entrega de premis a l’Espai Pícnic de Vallter.

Els premis són gentilesa de les escoles d'esquí de Vallter (Escola d'Esquí i Snow-board Alata Vall del ter, i escola-guies de muntanya Nord-Sud, botigues d'esports de Camprodon Tri-esports i Vivac, Vallter 2000 i Diaridelaneu.cat

Per a més informació: www.vallter2000.cat
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial