Notícia

GoPro afegeix pantalla tàctil al model més senzill del seu catàleg

GoPro la marca que permet realitzar el contingut més envoltant i atractiu d'avui dia, ha anunciat la disponibilitat d'un nou model de càmera: HERO + LCD. Captura la teva vida en alta definició amb 1080p60 de vídeo i 8MP de foto, a més de la pantalla integrada amb la qual pots emmarcar bé les teves captures, canviar configuracions i accedir al nou sistema de retallada de vídeo. Igual que el model HERO, la HERO + LCD està construïda dins de la carcassa submergible. La simplicitat d'aquest disseny "tot en un" combinada amb les opcions més avançades creen un nou model de GoPro amb el qual immortalitzar els moments més memorables de la teva vida de la manera més fàcil que s'ha conegut fins ara.

Robusta i submergible fins a 40m, el model HERO + LCD inclou característiques avançades com HiLight Tagging o el sistema de retallada de vídeo integrat per poder identificar i compartir més ràpidament els teus moments favorits. El HiLight Tagging et permet marcar els moments clau mentre estàs gravant o visualitzant per detectar ràpidament, i el nou sistema de retallada de vídeo et dóna a oportunitat de crear petits clips de vídeo dins de la càmera perquè puguis compartir-los sense necessitat d'un ordinador.

Amb el Wi-Fi i Bluetooth integrats pots connectar la HERO + LCD a la GoPro App - l'aplicació està disponible per a Smartphone o tablet i proporciona un control remot de la càmera i un preview del que la càmera està enfocant en aquest moment. També, pots compartir fàcilment els teus vídeos i fotografies a Instagram, Facebook o Twitter, una vegada, ho has editat prèviament amb la retallada de vídeo de la càmera.

"La HERO + LCD demostra que tot i que nosaltres vam crear dispositius de captura de vida que superen els límits de les noves tecnologies com és el cas de la Hero4 Black, també estem enfocats a oferir solucions de captura d'alta qualitat accessibles a qualsevol que vulgui GoPro, "va dir Nick Woodman, fundador i CEO de GoPro.
Siguis un usuari principiant o un usuari veterà de GoPro, la HERO + LCD és una increïble solució de captura. Combina la famosa qualitat d'imatge de GoPro amb la versatilitat i durabilitat d'un Wi-Fi integrat, una vida de la bateria més duradora i una pantalla tàctil integrada en un mateix disseny.

Característiques

• Qualitat de vídeo professional 1080p60 i 8MP en captura de foto
• Pantalla tàctil integrada per un còmode control remot de la càmera, un bon enquadrament i un sistema de previsualització (playback)
• Wi-Fi i Bluetooth integrats que permeten connectar la càmera a l'GoPro App i al Comandament Remot
• El HiLight Tagging et dóna la possibilitat de marcar els millors moments mentre aquestes gravant o visualitzant la gravació per a una edició més ràpida i fàcil
• El sistema de retallada de vídeo integrat t'ofereix poder crear petits vídeos per compartir contingut fàcilment sense necessitat d'un ordinador
• QuickCapture: encendre la càmera i posar-la a gravar automàticament amb un sol botó
• Bateria més duradora amb 2 hores aproximadament de gravació
• Càmera integrada dins d'una carcassa per a una major simplicitat i fàcil ús
• Compatible amb targetes microSD (mínim Classe 10 o UHS-I) de fins a 64 GB

La HERO + LCD estarà disponible a partir del 12 de juliol. 


Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


36%


7%


57%

14 vots