Notícia

Celebrada la Nocilla Betula Freestyle a Port Ainé amb una gran nevada

Es tracta d'una prova amb una clara vessant de promoció i on l'objectiu principal es ser una festa del Freestyle.

Celebrada la Nocilla Betula Freestyle a Port Ainé amb una gran nevada
Celebrada la Nocilla Betula Freestyle a Port Ainé amb una gran nevada Autor/a: Ski Pallars
El passat dissabte 27 de febrer es va celebrar la Nocilla Betula Minifreestyler en la modalitat de Jibbing (mòduls de lliscament) a l'estació lleidatana de Port Ainé. Tot i la forta nevada que va deixar més de 40 centímetres de neu nova, els més de trenta freeskiers i snowboarders de fins a 14 anys van gaudir d'un park preparat especialment per a ells i d'uns mòduls adaptats al seu nivell.

La prova, que va aplegar a nenes i nens practicants d'snowboard i esquí (tant Freeskiers com Racers), va puntuar per a la classificació general del 5è Circuit  Pyrenean Freestyle Tour, circuit al qual també pertany la ja celebrada Nocilla Marmota Minifreestylers, prova que cada any rep més esportistes.

Un cop retocada la pista després de les nevades, per les quals es va d'haver d'ajornar el Campionat d'Espanya i de Catalunya de Big Air previst també a Port Ainé, els més petits van poder realitzar uns llargs entrenaments i dur a terme les dues rondes de competició d'aquesta Nocilla Betula, competició amb una clara vessant de promoció i on l'objectiu principal és ser una festa del Freestyle.

De FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny