Notícia

Nuria Castán s'emporta l'Open Faces de Montafon en surf de neu

Sortia amb el dorsal 12, i era la penúltima de les riders de la categoria de surf de neu

Nuria Castán s'emporta l'Open Faces de Montafon 3* (Austria)
Nuria Castán s'emporta l'Open Faces de Montafon 3* (Austria) Autor/a: Facebook Silvretta Montafon
Nuria Castán, Rider de l'equip Völkl Snowboards International, ha aconseguit pujar al més alt del podi en la seva primera prova de 3* del Circuit Mundial de Freeride (Freeride World Qualifier), a Montafon (Àustria). Nuria Castán segueix batent records; és la primera rider amb 18 anys i pocs mesos i que prové de la categoria Junior (*Freeride *Junior Tour) que aconsegueix guanyar una prova de 3* del circuit Mundial de Freeride (FWQ) en la seva primera temporada, a més d'haver participat en 4 proves i haver obtingut, amb aquesta primera posició, ja tres podis en aquesta temporada.

Pel que respecta la competició, el divendres es va poder realitzar una inspecció de la cara, juntament amb Marc Grajera, el seu entrenador per aquesta temporada. L'estat de la neu, el temps i la mateixa cara de la muntanya estaven en perfecte estat, la neu no estava dura i la zona de descens no estava traçada i, a més, les nits anteriors havia nevat prop de 40 cm de neu fresca, així que es donaven totes les condicions per a una dia de competició espectacular.

Nuria Castán, sortia amb el dorsal 12, i era la penúltima de les riders de la categoria de surf de neu. El dia era fantàstic amb un sol esplèndid i sense vent. El descens de Castán va ser molt ràpid i amb gran verticalitat i rapidesa. Va optar per una línia més curta que les seves competidores però de molta més dificultat, en el tram mitjà va escollir una canal estreta i de molta dificultat i que cap de les riders del seu surf de neu havia escollit per realitzar el seu descens. Aquesta canal, amb molta dificultat tècnica juntament amb el control i fluïdesa en el descens, li va valer una puntuació de 68 punts sobre 100, obtenint 6 punts d'avantatge sobre el següent rider, que fet i fet li va valer la primera posició en la seva primera participació en una prova de 3* del Circuit de *FWQ.

Amb aquest resultat, Castán recupera de nou la 7ª posició en el rànquing mundial del FWQ a l'espera de les properes competicions del mes de març que donaran per tancada la present temporada 2016, que ha estat la seva primera participació en la màxima categoria del Freeride mundial, FWQ.

La propera competició, serà en Nendaz (Suïssa), prova de 4*, dissabte que ve 12 de març, en la qual es trobarà amb totes les participants del circuit professional de Freeride (Freeride World Tour).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny