Notícia

Baixar amb caiac pel riu de Núria quan la neu es fon

Aniol Serrassoles i Quim “Kimet” Fontané han fet un descens en caiac per les gorges del riu de Núria. En aquest video veiem tot el procés, des de la pujada al cremallera a Ribes de Freser fins a veure com inicien el descens al santuari. El riu de Núria es converteix en cabalós sobretot al el mes d'abril i maig amb la fosa de la neu de l'hivern.

Serrassoles l'any passat es va convertir en el primer en superar la cascada Key Hole de Canadà, etiquetada d'“impossible”, després de dos anys de preparació. Aquesta és la història d'un noi "nascut per remar". Català de naixement, Aniol va començar a remar gràcies al seu germà Gerd amb el club del seu poble, el Salt-ter. Fart de viure en un lloc sense aigües braves i poques possibilitats per a la pràctica del caiac, se'n va anar a viure a Sort, on va estar treballant com a Guia de Riu durant 4 anys.
En l'hivern de 2009/2010 va tenir la "gran sort" de poder viatjar a Xile i l'Argentina durant 5 mesos, un viatge molt intens on va viure moltes experiències, entre elles remar en rius increïbles.

Per Aniol aquest esport és una boníssima excusa per viatjar, conèixer món i veure llocs increïbles només accessibles amb un caiac. L'exploració i la recerca de nous rius i cascades és un dels aspectes amb els que més gaudeix.

Ell compta amb orgull que se sent afortunat i agraït per haver trobat aquest esport que finalment s'ha convertit en una forma de vida, les ganes de kayakear voltant del món li fan rebutjar el tenir una feina estable i ben pagat, anar a l'escola, tenir una vida més confortable ... Afirma amb seguretat que li "agrada la vida que porto i no la canviaria per res d'això, vull seguir remant, viatjant i documentant el que fem durant molts anys més!"

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny