Notícia

Prop de 50 instagramers visiten Tavascan

L'acció promocional era prganitzada per la Diputació de Lleida

Prop de 50 instagramers han visita avui Tavascan
Prop de 50 instagramers han visita avui Tavascan Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha organitzat avui diumenge 13 de març una trobada d'instagramers a l’estació municipal d’esquí de Tavascan amb la participació d’una cinquantena d'igers (així és com es denominen els usuaris de l’aplicació de mòbil Instagram), que entre tots sumen gairebé 350.000 seguidors.

L'acció promocional que ha organitzat la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l’estació d’alta muntanya de Tavascan, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’Ajuntament de Lladorre, anava adreçada a promocionar l'oferta turística del centre hivernal d’alpí i nòrdic del Pallars Sobirà, com també donar a conèixer els paisatges del Pirineu de Lleida. El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre i l’alcalde del municipi de Lladorre, Salvador Tomàs, han donat la benvinguda als participants. L’acte de benvinguda també ha comptat amb l'assistència del director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Marc Garriga i  del tècnic del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Els participants a l’Instawalk han pogut gaudir d’una sortida a peu amb raquetes fins al Mirador de Corbiu i d’un dinar al Refugi de la Pleta, a la mateixa estació. A partir d’avui, els nombrosos seguidors de la cinquantena d’igers podran veure les fotografies que aniran penjant a l’aplicació per a mòbils Instagram.

Tavascan és una estació d’esquí alpí i nòrdic, que també es base per a moltes activitats hivernals com ara el freeride o esquí extrem, excursions amb raquetes, l’esquí de muntanya o l’splitboard o l’alpinisme.

El centre hivernal compta amb 5 quilòmetres de pistes (1 pista blava, 2 verdes, 2 vermelles i 2 negres), amb una cota mínima de 1.750 i una cota màxima de 2.250 m. Té un telecadira biplaça, un telesquí i una cinta de debutants. L’oferta també inclou l’Snowpark Backcountry i un camp d’arves.

Quant a l’àrea nòrdica (cota mínima de 1.750 i cota màxima de 2.100), té 14 quilòmetres de circuits marcats i 3 circuits inclusius, mentre que l’àrea de raquetes de neu (cota mínima de 1.750 i cota màxima de 1.830), té 3 circuits senyalitzats, amb un total de 5 quilòmetres de circuits marcats i 3 circuits inclusius adaptats i 1 circuit interpretat.

Aquesta és la 12a trobada d'instagramers organitzada des de l'any 2013 pel Patronat de Turisme amb la finalitat de promocionar diferents recursos turístics del territori, i la segona d'aquest any 2016.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny