Notícia

Masella promourà l'esquí de telemark

Es podrà llogar material específic al peu de pistes i ja es disposa de monitors de l’Escola d’Esquí

Un practicant de telemark a les pistes de la Tosa Vermella de Masella
Un practicant de telemark a les pistes de la Tosa Vermella de Masella Autor/a: Masella
A partir d’aquest setmana Masella posa més facilitats per practicar i aprendre l’esquí telemark.  Es podrà llogar material específic al peu de pistes i ja es disposa de monitors de l’Escola d’Esquí format específicament


En aquests últims anys ha tornat amb força la modalitat més antiga de l’esquí, el Telemark. Nascuda a Noruega al segle XIX, el que caracteritza aquesta tècnica i la diferencia de l’alpí és que l’esquiador porta el taló lliure i fa una genuflexió amb la cama interior a cada gir. Diuen els que l’han practicat que és la modalitat de l’esquí que concedeix més sensació de llibertat i de flotabilitat sobre neu verge i els seus adeptes es defineixen a ells mateixos amb la màxima del “free heel, free mind” (taló lliure, ment lliure).

És en aquest context que a Masella, a partir d'aquesta setmana, donen totes les facilitats per practicar i aprendre aquesta modalitat.  Al Lloguer de Material a peu de pistes ja es pot trobar material com esquís i botes de Telemark (es tracta de material específic, diferent tant del d’esquí alpí com del de muntanya) i a l’Escola d’Esquí de Masella ja es poden contractar classes. La contractació d'un professor sempre permetrà que l'aprenentatge i evolució sigui més ràpid i més acurat, evitant adquirir des del principi mals costums i vicis que després són difícils d’eradicar.

Tant per al lloguer de material com per a les classes particulars es recomana reservar amb antel·lació.

Lloguer de material: 972144000 – lloguer@masella.com
Escola d’Esquí Masella: 972890145 – escola@masella.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny