Notícia

Boí Taüll projecta incloure més itineraris fora de pistes

Boí Taüll, d'altra banda, preveu obrir la nova temporada el diumenge 22 de novembre

Autor/a: Arxiu Facebook Boí Taüll
Promocions Turístiques de la Vall, l'empresa que gestiona l'estació d'esquí de Boí Taüll, madura la possibilitat d'ampliar l'oferta d'itineraris que reprodueixen les mateixes característiques de l'esquí fora de pistes, la qual cosa li permetria guanyar diversos quilòmetres esquiables dins del seu actual domini, amb una superfície d'unes 550 hectàrees.

Es tracta, segons van informar ahir fonts del complex, d'aprofundir en un nou producte que va començar a oferir-se en la passada campanya, amb què els esquiadors poden descendir per zones que ningú trepitja però amb garanties de seguretat.

El projecte, tanmateix, ha de comptar amb el vistiplau de la Generalitat, que des de l'any passat controla la gestió de Boí Taüll després que l'empresa gestora entregués l'estació en dació pagament pel deute acumulat amb el Govern. Suposaria una inversió d'entre 200.000 i 250.000 euros per senyalitzar els nous itineraris, disposar balises o definir el protocol en cas d'allaus.

Boí Taüll, d'altra banda, preveu obrir la nova temporada el diumenge 22 de novembre i calcula que a dia d'avui ja ha venut uns 1.000 forfets de temporada.

De Lleida.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny