Notícia

Martinsa Fadesa posa denúncia per la sostracció de material d'obra del telecabina de Vallfosca Interllacs

La immobiliària Martinsa Fadesa SA, promotora del resort Vallfosca Interllacs ja en fallida, ha interposat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra per la desaparició de material d'obra. En concret la constructora ha denunciat tque ha desaparegut el material d'obra que tenia emmagatzemat a la parcel·la del monòlit del telecabina de l'estació d'esquí a Espui, abandonat des de 2008. Una empresa d'excavacions hauria sostret aquest material.

Segons informa Pallars Digital els representants de Martinsa-Fadesa han acusat a l'Ajuntament de la Torre de Capdella de sostreure uns 5.000 metres cúbics de saorra "aparcada" al peu del telecabina que havia de remuntar esquiadors fins a la muntanya de Filià, on hi ha iniciades i paralitzades les obres de l'estació d'esquí. L'Ajuntament de la Torre de Capdella ha negat els fets.

Vall Fosca Interllacs, un projecte fallit

La que havia de ser la primera estació d’esquí del Pallars Jussà mai va arribar a obrir. Vallfosca Interllacs va ser presentada en ple boom immobiliari, l’any 2004. Incloïa tot un resort immobiliari de 900 vivendes, camps de golf , una desena d’hotels, una zona de spa, un centre de convencions i un aparcament subterrani per a 2.000 places. El projecte se’l va adjudicar la constructora Martín-Fadesa i van començar a construir el 2007 . L’estació d’esquí dissenyada sobre plànols amb 45 quilòmetres de pistes estava ja traçada en part a la muntanya i vall de Filià i estava prevista una possible unió amb la veïna Boí-Taüll.

Video de l'estació d'esquí realitzat pel programa Temps de neu en aquest enllaç

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny