Notícia

Prop de 3.000 persones a la final de la Copa del Món de SBX FIS a Beret

El francès Pierre Vaultier i la italiana Michela Moioli s'han proclamat campions del món 2015-2016

Prop de 3.000 persones a la final de la Copa del Món de SBX FIS a Beret
Prop de 3.000 persones a la final de la Copa del Món de SBX FIS a Beret Autor/a: Baqueira
Unes 3.000 persones han gaudit en directe a l'estació de Baqueira Beret, a la Val d’Aran, de l'espectacle esportiu únic de la gran final de la Copa del Món de Snowboard Cross (SBX) FIS, que s'ha disputat a la zona de Blanhiblar de Beret durant el cap de setmana. El francès Pierre Vaultier i la italiana Michela Moioli s'han proclamat campions del món 2015-2016 en presència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.


Els riders de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern Lucas Eguibar i Regino Hernández han aconseguit la tercera i la cinquena posició, respectivament, en l'última prova del circuit de la Copa del Món de Snowboard Cross. El francès Pierre Vaultier s'ha portat el Globus de Cristall en proclamar-se campió del món, mentre que Eguibar, guanyador del títol la passada temporada, ha aconseguit el bronze del circuit.

En categoria femenina, el primer lloc de la cursa ha estat per a l’australiana Belle Brockhoff, mentre que la italiana Michela Moioli s’ha proclamat campiona del circuit. Avui diumenge, Baqueira ha reunit els 72 millors snowboarders del món (49 homes i 23 dones) provinents de 20 països.

Gerard Figueras ha estat acompanyat del vicesíndic d'Aran i conselhèr d'Esports, Luis Carlos Medina; el director general de Baqueira Beret, Francis Coll, i el president de la  Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI), May Peus, que han coincidit a ressaltar el gran cap de setmana viscut a la Val d’Aran per als esports d'hivern, i han afirmat que s'han superat totes les expectatives previstes tant en volum d'espectadors com a nivell organitzatiu, tenint en compte que la carrera s'ha preparat en menys de dos mesos.

En el village, situat a la meta, els assistents s’han trobat durant el cap de setmana de campionat dotze carpes de diferents marques per mostrar al públic les últimes novetats en material. També ha estat una excel·lent oportunitat per donar conèixer l'inigualable entorn que envolta l'estació: la bellesa del paisatge, la riquesa del patrimoni romànic i les exquisideses de la seva gastronomia, així com les múltiples i atractives opcions de l’après-ski. Des del village s’han divulgat les diferents rutes i llocs per visitar i han pogut degustar productes de la marca de garantia Val d’Aran, així com una mostra dels plats típics de la cuina aranesa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


















Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny