Notícia

Quatre consells pe gaudir de l’esquí a la primavera

Al març i l'abril creixen les hores de llum i els raigs de sol són cada vegada més perpendiculars sobre els pendents

Al març o l'abril es pot esquiar en bones condicions seguint algunes pautes que ens permetran continuar gaudint de la neu
Al març o l'abril es pot esquiar en bones condicions seguint algunes pautes que ens permetran continuar gaudint de la neu Autor/a: Diaridelaneu.cat
Amb el mes de març a les acaballes, les temperatures van pujant, creixen les hores de llum i els raigs de sol són cada vegada més perpendiculars sobre els pendents de la muntanya. Això fa que la qualitat de la neu se’n ressenti.

Aquests són uns consells que podeu seguir per continuar gaudint de la neu en aquest tram de la temporada.

1 - Comenceu a esquiar d’hora. En les primeres hores del dia la neu està en bones condicions i les pistes estan poc freqüentades.

2 - A mesura que avanci el dia i el nombre d’esquiadors vagi en augment, comenceu a fer les vostres baixades per pistes en cotes altes.

3 - A partir de les 12 del migdia busqueu els traçats més alts i d’orientació nord.

4 - Si sou dels que els agrada amortitzar el forfet i no voleu deixar d’esquiar fins a les 5 de la tarda, ja només us puc recomanar que busqueu pistes d’orientació nord, cotes altes i que procureu lliscar pels laterals de les pistes, menys freqüentats pel pas dels esquiadors i amb neu menys castigada.

Esquiar en aquesta època és fer-ho en unes condicions de lluminositat especial que ho fa molt agradable i per aquest motiu us convido a esquiar pensant en el vostre profit propi, però també pensant que, amb la vostra presència a pistes, ajudeu a mantenir obertes unes instal·lacions que necessiten uns treballadors i tot un entorn d’establiments que viuen de la neu. En una temporada que ha resultat molt difícil des de bon principi per les altes temperatures i les precipitacions escasses, ara que hi ha neu, aprofitem-la en benefici de tots.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny