Notícia

Entrega dels premis Full Park Video Contest 2016

El resultat van ser 30 vídeos, en general de bona qualitat, carregats de trucs i diversió

Entrega dels premis Full Park Video Contest 2016
Entrega dels premis Full Park Video Contest 2016 Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'esdeveniment #FullPark va néixer amb l'objectiu de premiar riders i filmers que comparteixen els seus editats de les experiències que viuen a l'snowpark però, a data d'avui, s'ha convertit en l'excusa perfecta per motivar-se gravant els millors trucs de la temporada i innovar cada any amb vídeos més originals sense oblidar mostrar les rondes de Font Romeu Snowpark i Formigal TerrainPark.


Els participants disposaven de 2 mesos per a gravar, però com era d'esperar, tots van enviar els seus edits en l'últim moment per poder mostrar els trucs que havien après durant tota la temporada.

El resultat van ser 30 vídeos, en general de bona qualitat, carregats de trucs, diversió i amb moltes hores d'edició.

Tots els vídeos van ser projectats a gran pantalla el 19 de Març a la sala Transit de Puigcerdà i el 25 de Març a la sala Tralala de Formigal.

Els vídeos guanyadors van ser:

BEST edits FONT ROMEU

ADAN Baserba & PAU BARTOLO van guanyar per mostrar les millors rondes i trucs. Premi Monster Energy de 300 €.

BEST RIDER tambíen el jove rider Pau Bartolo Mas i va ser premiat amb un Forfet de l'Snowpark Font Romeu Pyrénées 2000 per a la temporada 2016-2017.

HTS T'ESTIMO per la seva edició i ser el vídeo més mediàtic. Premi Monster Energy de 200 € i gran Pack de regals de tots els espònsors col·laboradors.

ORIGINAL EDIT per a la crew "Li Moustache Team" per ser el vídeo més creatiu. Premi d'un Forfet de Font Romeu Pyrénées 2000 per a la temporada 2016-2017 i un pack de regals.

TOP edits: DANIEL Rived, CHILLHOME i #ENJOYTHEPARK també van ser els vídeos destacats a Font Romeu d'aquesta temporada amb grans premis.
 
BEST edits FORMIGAL

BORJA AZURMENDI va guanyar per mostrar les millors imatges de l'Snowpark i trucs dels millors riders. Premi Monster Energy de 300 €. Aquest vídeo també va ser premiat amb un Forfet de Formigal per a la temporada al rider Jonathan Calvo.

TOP edits: Els vídeos Jerrys OF THE PARK i DANNY DIAZ van ser els vídeos més mediàtics però també van destacar entre els millors LI MOUSTACHE TEAM per la seva originalitat i OPENING per mostrar una visió completa de l'Snowpark. Tots ells es van emportar un gran pack de regals de tots els espònsors col·laboradors.

La resta de vídeos, també van rebre un regal per la seva participació.

Per acabar l'esdeveniment com es mereix, després del lliurament de premis, tots els assistents van poder gaudir de la Monster After party al Transit de Puigcerdà i la sala Dogtown de Formigal.

Agrair a tots aquells que han fet possible aquest esdeveniment tant riders, filmers, shapers i especialment agraïment als sponsors que han donat suport aquest esdeveniment un any més Monster Energy, Font Romeu Pyrénées 2000 - Altiservice, Formigal-Panticosa Grup Aramon, DC Shoes, Oakley, Union, Capita, Protest, Buff® i Skullcandy.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny