Notícia

Satisfacció moderada a Boí Taüll pels resultats d'aquesta temporada

L'estació acaba la temporada venent 119.500 dies d’esquí, un 8% més que l’any passat

L'estació acaba la temporada venent 119.500 dies d’esquí, un 8% més que l’any passat
L'estació acaba la temporada venent 119.500 dies d’esquí, un 8% més que l’any passat Autor/a: Boí-Taüll
Satisfacció continguda a Boí Taüll pels resultats d'aquesta temporada, segons el comunicat que l'estació ha publicat a la seva extensió a facebook. L'estació de l'Alta Ribagorça va tancar el passat diumenge 3 d’abril la seva temporada d’hivern, amb 119.500 dies d’esquí, 9.500 més que la temporada anterior, el que representa un increment del 8%.. Cal tenir present que el que es preveia com una temporada complexa per la manca de neu s’ha acabat remuntant i aconseguint superar els resultat de la temporada anterior, gràcies a l’excel·lent Setmana Santa. A més, s’ha aconseguit un increment de l’ingrés per persona del 2’3%.


Després de les dificultats inicials per arrancar la temporada, ocasionades per les altes temperatures i la manca de neu, Boí Taüll ha aconseguit acabar-la amb unes excel·lents condicions. Això ha permès que el que es preveia com una temporada complexa es pogués remuntar, aconseguint així  uns dels millors resultats darreres temporades, gràcies, en part, a l’excel·lent Setmana Santa i al fet de no haver de competir amb destinacions de platja.

A nivell del resort, s’ha aconseguit un increment de l’ingrés per persona d’un 2,3%, fet  que ha comportat uns resultats positius. Així mateix, la pista de gel ha assolit unes vendes de 6.550 tiquets, consolidant-se com la novetat més exitosa d’activitat après-ski de Boí Taüll Resort.

Boí Taüll Resort preveu tornar a obrir les seves portes el dijous 23 de juny per la temporada d’estiu, coincidint amb les falles, declarades recentment Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, i s’allargarà fins el diumenge 4 de setembre.

Ja s’està treballant en la nova temporada, que tindrà un enfocament centrat en l’oci familiar i cultural i en les activitats d’aventura i de natura a l’entorn del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

El resort disposa d’un extens ventall d’activitats tant per a adults com per a infants, amb programes diaris d’animació, piscina, esports, classes dirigides d’aquagym i ioga, shows nocturns... a més de diverses instal·lacions per a l’oci de petits i grans.

Pel que fa a les activitats d’aventura, es podrà gaudir de vies ferrates, descens de canons, ràfting, hípica, fotografia creativa i de paisatge o senderisme esportiu. També es posarà a disposició dels clients activitats d’oci interpretatiu, amb rutes botàniques, gastronòmiques o per descobrir l’excepcional art romànic de la Vall de Boí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny