Notícia

Nuria Castán acaba temporada com a 9a en el rànquing d'Europa i la 13a al mundial

La snowboarder catalana competeix en Freeride per Völkl Snowboards International

Nuria Castán acaba temporada com a 9a en el rànquing d'Europa i la 13a al mundial
Nuria Castán acaba temporada com a 9a en el rànquing d'Europa i la 13a al mundial Autor/a: Diaridelaneu.cat
Nuria Castán, Rider de l'equip Völkl Snowboards International, acaba la temporada 2015-2016 molt contenta dels resultats finals de les competicions i del rànquing oficial per part del FWQ i amb ganes de començar la següent temporada. La catalana ha aconseguit en el Rànquing europeu del FWQ la 9a posició i ha aconseguit entrar en el Top 10 del continent. Pel que fa al Rànquing Mundial FWQ hio ha fet amb una 13a posició. Tot un èxit esportiu tenint present que és la més jove del circuit amb 18 anys.

Va començar la temporada en la posició 15a amb els punts obtinguts la temporada anterior en la seva última participació el Freeride Junior Tour (FJT), arribant a estar en la 7a posició del Rànquing Mundial després de la seva 1a Posició en Montafon (Àustria). Finalment ha acabat la temporada en una excel·lent 13a posició final i encara millor en el rànquing europeu que ha aconseguit entrar en el Top 10.

És molt destacable el mèrit de Nuria Castán de tot el que ha aconseguit ja que només pot entrenar els caps de setmana a Arcalís. Actualment viu a Almòster, a Tarragona, i ha de compaginar els estudis de Disseny Gràfic a la Universitat de Lleida i amb la preparació física que realitza en el gimnàs. Això la deixa en desavantatge com amb la gran majoria de riders del circuit que viuen en poblacions de muntanya o molt a prop.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny