Notícia

El pla estratègic per Pal-Arinsal preveu obrir l'estació 10 mesos a l'any

Part del pressupost se'n va aquest mateix estiu a finançar esdeveniments esportius de primer nivell

El pla estratègic per Pal-Arinsal preveu obrir l'estació 10 mesos a l'any
El pla estratègic per Pal-Arinsal preveu obrir l'estació 10 mesos a l'any Autor/a: Vallnord
El comú de La Massana, a Andorra, vol enllestir el pla estratègic de Pal-Arinsal per als propers deu anys. EMAP centra, un cop més, bona part de la tasca de gestió del nou equip comunal de la Massana, que compleix els cent primers dies del segon mandat amb David Baró al capdavant. L'objectiu més immediat, una vegada s'ha consumat la reestructuració de Vallnord, és presentar el pla estratègic de l´estació per als pròxims deu anys. La intenció és obrir-la deu mesos l'any.

Pal-Arinsal acaba de tancar els millors resultats en deu anys amb 15 milions i mig de facturació. És el tercer any consecutiu que té beneficis i ara s'encetaran les trobades per perfilar el futur de l'estació per als pròxims anys. Un cop consumada la reestructuració de Vallnord, amb polítiques diferenciades de preu, producte i distribució amb Arcalís, l'objectiu és marcar el camí que permeti EMAP continuar creixent i reduint el deute.

L'aposta clara del comú massanenc és tenir l'estació oberta deu mesos l'any. Per això, un bon pessic del pressupost se'n va aquest 2016 a finançar esdeveniments esportius de primer nivell a l'estiu, com la prova de Copa del Món de BTT, segons informa Andorra Difusió.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny