Notícia

Quatre esportistes de la FCEH seleccionats per formar part de les estructures esportives de la RFEDI

La RFEDI valora els resultats esportius obtinguts i la seva projecció esportiva de futur

Imatge d'arxiu. L'aranesa Lydia Iglesias, membre del Programa de Tecnificació de la FCEH a La Seu d'Urgell i actual Campiona d'Espanya absoluta d'Esquí de Fons en la modalitat de Clàssic, ha estat seleccionada
Imatge d'arxiu. L'aranesa Lydia Iglesias, membre del Programa de Tecnificació de la FCEH a La Seu d'Urgell i actual Campiona d'Espanya absoluta d'Esquí de Fons en la modalitat de Clàssic, ha estat seleccionada Autor/a: FCEH
Segons el comunicat oficial emès per la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) a data 29 d'abril de 2016, els esportistes de tecnificació de  la FCEH Aleix López del CEMT (Snowboard), Aingeru Garay del CAEI, Albert Fornesa de LMCE (Esquí Alpí) i Lydia Iglesias del ANEC (Esquí Fons) han estat seleccionats per als responsables tècnics de la Real Federación Española de Deportes de Invierno, per a integrar-se en les Estructures Esportives de la RFEDI, tenint en compte els resultats esportius obtinguts durant la passada temporada, i considerant la seva projecció esportiva de futur.

L'aranesa Lydia Iglesias, membre del Programa de Tecnificació de la FCEH a La Seu d'Urgell i actual Campiona d'Espanya absoluta d'Esquí de Fons en la modalitat de Clàssic, es troba, a l'igual que la resta d'atletes, molt motivada amb la notícia:"estic molt contenta i amb moltes ganes de començar a treballar amb l'equip. Sé que m'espera molt de treball tècnic i entrenaments per fer però estic molt motivada i agraïda que hagin comptat amb mi".

El rider de la FCEH Aleix López, de 18 anys, i esportista del Programa de Tecnificació d'Snowboard de la FCEH, ha tancat la seva millor temporada amb una primera i una quarta posició en dues proves del circuit europeu a Seiser Alm, (Itàlia). "Des de l'inici de la temporada arribar a l'equip nacional ha estat el meu objectiu principal. Aquest any era el meu últim any de tecnificació a la FCEH i el meu somni era poder seguir amb el meu esport formant part de l'equip nacional".

Per la seva banda, els esquiadors d'alpí Aingeru Garay i Albert Fornesa, tots dos integrants de l'equip de tecnificació de la FCEH, han assolit durant la temporada podis al Campionat d'Espanya Juvenil durant aquesta temporada. Garay s'ha proclamat Campió d'Espanya d'Eslàlom Juvenil U18 i Albert Fornesa subcampió en la mateixa categoria. A més, han obtingut la 1a i la 2a posició U18 a l'Eslàlom FIS de Peyragudes - Val Louron (França), respectivament.

De FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny