Notícia

L'esquiador rus a Andorra torna a baixar per tercer any consecutiu

La baixada ha estat d'un 14%, lluny de la temporada passada quan el descens va ser del 50%

Gràfic publicat per la televisió andorrana
Gràfic publicat per la televisió andorrana Autor/a: Captura de patalla
El nombre d'esquiadors provinents de Rússia que visiten les estacions andorranes ha tornat a baixar aquesta temporada. El percentatge ha estat d'un 14%, per tant els descens es suavitza ja que la temporada passada el descens va ser del 50%, segons el departament d'Estadística del Principat d'Andorra. Aquest descens s'atribueix a la devaluació del ruble però també al tancament d'una de les principals companyies aèries de Rússia, Transaero.

Segons el gràfic publica per la televisió pública andorrana a la temporada 2013-14 el nombre d'esquiadors originaris de Rússia va ser de 73.000, a la temporada 2014-15 es va baixar als 36.800 i en aquesta 2015-16 s'ha quedat en 31.400 turistes.

La visita d'esquiadors russos a Andorra en els darrers anys, i el fet que al principat hi resideixen 400 ciutadans russos, també s'ha traduït en la col·laboració entre empreses del sector esquí dels dos països. Així destaca l'inici de col·laboració iniciada entre una estació d'esquí de Dmitrov, a 50 km de Moscou, amb una de les estacions andorranes, segons informa AndorraDifusió.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny