Notícia

Naturlàndia tanca temporada doblant el nombre de forfets per a l'esquí de fons

Naturlàndia ha rebut un 30% més de visitants durant l'hivern

Naturlàndia tanca temporada doblant el nombre de forfets per a l'esquí de fons
Naturlàndia tanca temporada doblant el nombre de forfets per a l'esquí de fons Autor/a: Naturlàndia
L'estació d'esquí de fons de la Rabassa, integrada dins el complexe Naturlàndia, ha facturat d'un 30% més a l'hivern, respecte de la temporada passada. Així ho ha explicat la responsable comercial del parc, Vicky Grau, a la radiotelevisió andorrana aquest matí. Malgrat que les condicions no han estat les òptimes, el parc ha doblat el nombre de forfets venuts aquest hivern.

La responsable comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, s'ha mostrat molt satisfeta del balanç d'aquesta temporada d'hivern amb un increment significatiu de visitants, un 30%, i el doble de forfets venuts. A més també ha destacat la importància del mes d'agost pel que fa a facturació, ja que suposa un terç de la facturació total del parc, així com l'hivern, que també suposa una mica més d'un terç de la facturació.

Grau també ha posat en relleu que el parc acumula quatre anys amb creixements positius, malgrat el deute acumulat, i s'ha convertit en una referència turística del país i la parròquia. Per això, el mes passat van obrir una nova pàgina web per afavorir el nombre de reserves i compres, així com altres novetats dins del parc, com "una sortida al parc d'animals amb els cuidadors i activitats com sortides nocturnes de senderisme per veure les llàgrimes de Sant Llorenç el 12 d'agost, o per Sant Joan".

D'altra banda, Grau també ha comentat que s'espera que aquest estiu el parc continuï el seu creixement al voltant del 7 al 10%, respecte a l'any passat. Un balanç positiu que s'espera que tingui continuïtat en els mesos vinents.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny