Notícia

Reunió de la Comissió Assessora del Pallars

Le estacions de Port Ainé i Espot arribaran la temporada vinent al 30è i 50è aniversari respectivament

Reunió de la Comissió Assessora del Pallars
Reunió de la Comissió Assessora del Pallars Autor/a: Twitter Skipallars
La Comissió Assessora del Pallars es va reunir l'11 de maig per fer balanç dels resultats de la temporada d'hivern 2015-2016. Durant el 2016, les estacions d'SkiPallars estan tenint un pla d'inversió d’1,7 milions d’euros que han estat sent destinats al condicionament de la terrassa de la cafeteria 2.000 d’Espot, a equipaments per a remuntadors, a continuar les obres d’adequació de la carretera d’accés a Port Ainé, entre d’altres.

50è aniversari d'Espot i 30è de Port Ainé

Durant la propera temporada d’hivern, s’organitzaran diferents actes en motiu del 50è aniversari de l’inici de la construcció de l’estació d’Espot. També s’organitzarà un homenatge al promotor de l’estació de Port Ainé, Josep Messeguer, coincidint amb el 30è aniversari de l’estació, segons ha informat PallarsDigital.cat.

Les funcions de la comissió

La citada Comissió Assessora es va crear l’any 2012, impulsada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i està formada per alcaldes, hotelers, restauradors i diferents ens turístics de la comarca del Pallars, així com representants de les estacions d’Espot i Port Ainé.

Mitjançant aquest organisme, impulsat per FGC, es vol mantenir informats els principals agents dels territoris implicats sobre les actuacions que es duen a terme a les estacions en matèria de millores en les instal·lacions i els equipaments, noves estratègies comercials, i activitats de promoció turística, entre d’altres, a més d’actuar com a òrgan d’intercanvi entre els diferents agents participants.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny