Notícia

La proposta del PDU per al sector d'Els Coms de La Molina

Segons el PDU, el teleesquí dels Coms serà substituït per un telecadira amb un traçát més llarg

Imatge actual del vell teleesquí dels Coms, actualment en desús, i traçat actual
Imatge actual del vell teleesquí dels Coms, actualment en desús, i traçat actual Autor/a: Diaridelaneu.cat
Substituir el teleesquí d'Els Coms, actualment en desús, per un telecadira que, seguint gairebé el mateix traçat del teleesquí, tindrà continuïtat fins al mateix punt on actualment finalitza el telecadira d'Els Alabaus: aquesta és la proposta d'estudi que recull el Pla Director Urbanístic de La Molina i Masella per al sector d'Els Coms.


Pistes mítiques com els Coms o el Sitjar segurament tindran força més visitants si l'estudi del PDU de La Molina i Masella va endavant en el sector del Roc-Blanc.  L'estudi preveu substituir l'antic teleesquí d'Els Coms per un nou giny que, seguint gairebé el mateix traçat del teleesquí, tindrà continuïtat fins al mateix punt on actualment finalitza el telecadira d'Els Alabaus. D'aquesta manera es millora la connectivitrat entre els diferents sectors de l'estació i a la vegada es facilitarà l'accés a pistes com les esmentades més amunt, que actualment només ho són des dels Alabaus o des del Torrent Negre, fent una llarga carrera per accedir-hi.

El nou remuntador tindria inici al mateix punt de sortida de l'actual teleesquí i seguiria el mateix traçat, només amb una lleugera desviació per fer-lo arribar al mateix punt on ara hi ha la cota superior del telecadira Alabaus. La proposta no inclou la creació de cap nova pista però recuperaria la funció que tenia el teleesquí que a la pràctica facilitava l'accés directe a pistes com El Sitjar i Els Coms, a més del Roc-Blanc i Costa Rasa.

Els nous sectors esquiables del PDU al Diaridelaneu.cat

Des del diaridelaneu.cat estem detallant el Pla Director Urbanístic (PDU) de les estacions d’esquí de La Molina i Masella, i per aquest motiu anem desglossant els nous sectors esquiables que es preveuen per al domini Alp 2500. Són documents no definitius que dissenyen propostes de màxims i que per tant estan sotmesos a modificacions en les properes setmanes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny