Notícia

La Molina obre dissabte amb el Bikepark ampliat

El Bike Park s’amplia amb la zona Trampolí, que permet baixar pel circuit marcat mentre es grava un vídeo del descens amb bicicleta

La Molina comença la temporada d’estiu aquest dissabte amb l’ampliació del Bike Park.
La Molina comença la temporada d’estiu aquest dissabte amb l’ampliació del Bike Park. Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina comença la temporada d’estiu aquest dissabte amb l’ampliació del Bike Park. S'obrirà tots els caps de setmana de juny, diàriament des del 2 de juliol i fins a l’11 de setembre i dos caps de setmana més de setembre i dos d’octubre. A més, el Bike Park s’amplia amb la zona Trampolí, que permet baixar pel circuit marcat mentre es grava un vídeo del descens amb bicicleta, seguint el mateix sistema que es va fer servir a l'hivern amb l'eslàlom tecnològic, ara però amb bicicleta.
 

L’estació d’esquí de La Molina, a Alp (Cerdanya), comença la temporada d’estiu aquest dissabte i es mantindrà oberta tots els caps de setmana de juny, a més del divendres 24, dia de Sant Joan. L’estació gironina estarà en funcionament cada dia entre el 2 de juliol i l’11 de setembre. A partir de llavors, també s’hi podrà anar durant els següents quatre caps de setmana, és a dir, fins al 9 d’octubre. Aquest any, a més de les activitats ja consolidades, el Bike Park s’amplia amb la zona de Trampolí, que permet baixar pel circuit marcat mentre es grava un vídeo del descens amb bicicleta.

El Bike Park ofereix circuits de nivell fàcil destinats als que es volen introduir en el món del descens, així com diferents circuits de BTT aptes per a tota la família, per  gaudir de l’entorn i descobrir nous recorreguts. Desprès de l’èxit d’aquest hivern amb l’eslàlom tecnològic de la pista de Trampolí, aquest estiu també es podrà gaudir d’aquesta activitat.

A partir de dissabte, s’obre també el Txiqui Park, activitat dirigida als menuts, i el Telecabina, via d’accés al Bike Park i al refugi del Niu de l’Àliga (2.537 metres) per als visitants que vulguin fer una excursió. Per a la inauguració, La Molina oferirà un preu especial de tres euros en el forfet del Bike Park.

Gastronomia i esport d’alta muntanya

El Circuit d’Interpretació de fauna s’amplia amb sis nous animals (el talp, la salamandra, el liró, el gall fer, la processionària del pi i la formiga vermella), tret que converteix aquesta ruta en una passejada ideal per a tota la família.

El punt d’inici i retorn del circuit està situat a l’edifici del Telecabina i té un recorregut de 3,5 quilòmetres. Amb un mínim de 10 parades, l'observador trobarà un animal representatiu de la fauna salvatge de la zona de La Molina, en què hi haurà una figura il·lustrada de l'animal, un panell descriptiu amb un dibuix de l'empremta i un apartat anomenat "sabies què..?" que fa referència a una curiositat de l'animal sobre la seva biologia, costums, mite o llegenda del folklore popular.

Una altra de les novetats és la Cerdanya Happy Walking, una experiència que combina la gastronomia i l’esport d’alta muntanya. Tindrà lloc el proper 12 de juny i es presenta com una activitat única en què els participants podran fer una excursió adaptada i degustar productes típics de la zona, com cervesa Genciana i formatge, en un entorn privilegiat.

Els visitants també podran descobrir les següents activitats: dos camps de BTT by “Lacondeguy” i nous paquets turístics: Trampolí + Paquet Llac, Paquet multiactivitat i Paquet llac.
              
Més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny