Notícia

Primer dia de la temporada 2016 al Bike-Park de La Molina

Prop de 200 bikers s'han congregat avui al bike-park en una jornada marcada per la inestabilitat meteorològica

Primer dia de la temporada 2016 al Bike-Park de La Molina
Primer dia de la temporada 2016 al Bike-Park de La Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina ha obert aquest dissabte el bikepark en una jornada marcada per la inestabilitat meteorològica, malgrat que això no ha impedit que s’hi congreguessin prop de 200 bikers des de bon matí. A primera hora el sol ha donat la benvinguda als clients però aviat les nuvolades han començat a créixer i a les 11 del matí ja ha començat a precipitar dèbilment i a ressonar alguna tronada llunyana. En aquest primer dia de la temporada ja s’han pogut posar en funcionament novetats com l’ampliació dels circuits destinats a debutants del descens en bicicleta a la zona del Trampolí amb l’obertura del telecadira del mateix nom. Són itineraris menys inclinats que permeten posar en pràctica les tècniques que després, amb més coneixement i pràctica, els menys experimentats podran posar a prova pels circuits sempre espectaculars per la seva perspectiva aèria dels pendents de la muntanya de la Tosa.

Bones condicions sobre el terreny

La pluja dels darrers dies ha deixat un terreny humit però a la vegada ben compactat i això ha anat força bé per als primers descensos per la muntanya de la Tosa, tot i que alguns practicants admetien alguna dificultat amb les arrels que poden sobresortir i condicionar la trajectòria de les bicicletes, sobretot quan a partir de la una de la tarda la pluja s’ha intensificat momentàniament.

Al llarg del matí els circuits de descens han estat força concorreguts per grups d’entre 3 a 8 bikers que han optat bàsicament per fer-ho, bàsicament, pels circuits blaus i vermells.  Molts dels usuaris d’avui són habituals i repeteixen cada temporada però el fet que els bike-parks de Els Angles i Grandvalira encara no estiguin en funcionament ha propiciat que hi hagués força animació a l’aparcament del telecabina.

Totes les imatges captades avui a La Molina a la nostra Galeria d'Imatges.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots