Notícia

Vall de Núria: de vall per a l'esquí a l'hivern a vall per als menuts a la primavera

La gran festa infantil ‘La Vall dels Menuts’ arriba a Vall de Núria

Vall de Núria: de vall per a l'esquí a l'hivern a vall per als menuts a la primavera
Vall de Núria: de vall per a l'esquí a l'hivern a vall per als menuts a la primavera
El proper cap de setmana de l’11 i 12 de juny, els més petits de la família s’apropiaran de Vall de Núria per divertir-se. Els infants es divertiran en el Parc Lúdic, passejaran en poni, navegaran en barques al llac de l’estació i exploraran en família l’itinerari de descoberta pels voltants de la vall.


Vall de Núria acollirà dissabte 11 i diumenge 12 de juny, una gran festa pensada per als més petits de la casa: “La Vall dels Menuts”. Durant el cap de setmana, l’estació posarà a l’abast de les famílies un ampli ventall de propostes per viure la natura de ben a prop, tot jugant i descobrint l’espai en la millor companyia.

La ‘“La Vall dels Menuts”tindrà el mateix programa d’activitats, tant dissabte com diumenge, perquè cap infant es quedi a casa. El tret de sortida de la festa serà a les 10.30 hores amb l’Itinerari de descoberta, un circuit per fer en família i conèixer la flora i la fauna de l’entorn de Vall de Núria amb un divertit joc de pistes. A les 11.30 hores serà el torn del Taller de Maquillatge: animals, fades, prínceps, heroïnes...

Crear una cupcake

Els petits podran triar en qui es volen convertir durant la festa. Al migdia, a partir de les 12.30 hores, l’activitat continuarà amb l’espectacle infantil “Moxi Toxi” i el Volcà Menjacontes; les aventures d’aquests personatges sortiran a escena per fer riure als infants. Per tancar la jornada, entre les 16.00 hores i 17.00 hores, la protagonista del berenar serà la cupcake més famosa de la vall: la Marmota Núria. Els participants de la festa aprendran en família a crear aquesta original cupcake.

A banda de totes les activitats del programa, els participants podran gaudir durant tot el dia del Parc Lúdic, fer un passeig en poni i navegar en barques pel llac. La inscripció es pot fer online per cinc euros.

L’entrada inclou el bitllet d’anada i tornada amb el cremallera. Els adults que acompanyin els nens a la festa també podran comprar el seu bitllet del cremallera o qualsevol dels combinats de bitllet de cremallera i activitats o serveis de restauració amb un 10% de descompte si es fa la reserva al web de Vall de Núria.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny