Notícia

Snapchat, una nova xarxa social emergent per la que aposta Grandvalira

El nou perfil servirà per a mostrar en viu les competicions esportives i apropar encara més l’estació als seus seguidors

Snapchat, la xarxa social emergent per la que aposta Grandvalira
Snapchat, la xarxa social emergent per la que aposta Grandvalira Autor/a: Captura de pantalla
Grandvalira ja és present a Snapchat. En les properes 24 hores, els seguidors del nou perfil de l’estació més gran del sud d’Europa podran veure els primers petits documents audiovisuals i imatges de El Domini de la Neu. El nou perfil neix amb la voluntat d’apropar als seus seguidors els continguts en temps real més originals i divertits de l’estació i es convertirà en una eina molt útil per a retransmetre en directe les competicions esportives més rellevants.

Amb l’objectiu de seguir posicionant-se com una de les estacions d’esquí més socials i innovadores d’Europa, l’obertura d’aquest nou perfil representa un pas més per seguir incrementant la comunitat online de Grandvalira que ja supera els 200.000 fans i amb una interacció molt positiva i elevada entre la marca i els consumidors. Actualment, el domini andorrà es troba entre les 5 estacions europees amb un major nombre de seguidors a les xarxes socials i ha estat una de les primeres en experimentar amb noves plataformes com Periscope o Soundcloud oferint continguts singulars i en temps real.

La xarxa social del moment

Amb més de 100 milions d’usuaris actius al mes i més de 10 mil milions de visualitzacions al dia, Snapchat s’ha convertit en la xarxa social de més creixement per sobre de Twitter, especialment entre els joves d’entre 13 i 34 anys. El seu format simple i directe, i la immediatesa dels continguts que s’hi publiquen permetran construir relacions més properes amb els fans de Grandvalira, sempre àvids de noves experiències. Els seguidors d’aquest nou perfil gaudiran d’informació més personalitzada i exclusiva sobre el domini i podran descobrir en directe els moments i les curiositats més originals del dia a dia de l’estació. L’app també permetrà retransmetre els esdeveniments esportius gràcies a la seva funció Live Stories que oferirà  a la comunitat la possibilitat de visualitzar les competicions des de diferents perspectives.

Grandvalira aposta per aquesta plataforma online d’última generació per apropar-se encara més al públic jove. Des de la seva aparició aquest canal avança decididament entre la competència més ferotge. Prova d’això és l’acord sense precedents entre Snapchat i la cadena televisiva NBC per a la retransmissió als Estats Units a través de fotos i vídeos dels Jocs Olímpics de Río (Brasil) el pròxim mes d'agost.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots