Notícia

Font Romeu acollirà la Copa del Món d'Slopestyle

Els dies 14 i 15 de gener de 2017 i serà la primera vegada que una estació d'esquí del Pirineu aculli una prova de la copa del món d'aquesta especialitat.

Un practicant d'slopestyle al parc de neu freestyle del sector Roc de la Calma de Font Romeu
Un practicant d'slopestyle al parc de neu freestyle del sector Roc de la Calma de Font Romeu Autor/a: Diari de la neu
Font Romeu entra per la porta gran en una copa del món: serà en slopestyle els dies 14 i 15 de gener de 2017. Això farà que per primera vegada una estació d'esquí del Pirineu aculli una prova de la copa del món d'aquesta especialitat.


L'espectacle dels salts i la possibilitat de veure imatges espectaculars arribarà els dies 14 i 15 de gener i reunirà els millors especialistes del moment. L'slopestyle en surf de neu i esquí és una especialitat que no para de créixer en practicants i no és estrany que Font Romeu hagi estat una de les estacions escollides per entrar en el calendari i acollir-ne una prova. Aquesta estació de l'Alta Cerdanya ja fa temps que va apostar i cuidar, gairebé mimar, aquesta tipologia de clients i això implica un cost econòmic important per deixar les pistes preparades, en el seu cas al sector Roc de la Calma. Es tracta, en concret, del parc de freestyle instal·lat a les pistes "Bellevue" i "Roc de la Combe", a l'extrem oest de l'estació i en plena cara sud i per aquest motiu amb una alta insolació. Això fa que sigui una zona molt acollidora per als practicants de la modalitat ja que la climatologia és en aquest punt més benigna: menys vent que en altres sectors, temperatures més altes i absència d'esquiadors d'alpí que prefereixen la neu de les pistes de la cara nord.

El currículum de l'estació nord-catalana en slopestyle segur que també haurà influït amb tota seguretat en la concessió d'aquesta Copa del Món ja que l'organització de proves i curses ha estat una constant en els darrers anys.
Cal recordar que aquesta modalitat de lliscament lliure basada en una baixada que inclou salts, trucs o superar calaixos i baranes és un dels esdeveniments més seguits dins el calendari dels X Games d'hivern i ja va ser esport olímpic als Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi 2014. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny