Notícia

A la recerca de l'esquiador israelià

El Patronat de Turisme ha informat sobre els vols de Tel Aviv a l'aeroport lleidatà

L'oferta de neu i esquí del Pirineu s'ha presentat aquest dijous 16 de juny a Tel Aviv (Israel)
L'oferta de neu i esquí del Pirineu s'ha presentat aquest dijous 16 de juny a Tel Aviv (Israel) Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'oferta d'esquí del Pirineu de Lleida, i la de la resta de Catalunya, s'ha presentat aquest dijous 16 de juny a Tel Aviv (Israel) davant dels 15 principals turoperadors israelians especialitzats en el producte de neu. El director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre i la directora comercial de l'Aeroport Lleida-Alguaire, Cristina Pastor, han assistit a l'acte, que també servirà per promocionar l'aeroport com a porta d'entrada per als esquiadors que decideixin practicar l'esport blanc als Pirineus i les cinc rutes "Perseguits i salvats", que són els camins que van utilitzar els jueus per fugir de l'holocaust jueu.

El workshop, organitzat per la Marca Pirineus, ha permès donar a conèixer la destinació dels Pirineus i les estacions d'esquí catalanes. Després de la presentació, que ha anat a càrrec de la directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya (CPT) d'Israel, Marta Teixidor, els responsables dels complexos hivernals han pogut parlar amb els diferents touroperadors per detectar els que hi estan més interessants i amb més oportunitats per tancar acords.

La companyia aèria israeliana Arkia opera des de fa dos anys vols d'hivern des de Tel Aviv a l'Aeroport de Lleida-Alguaire. Durant la campanya d'hivern 2015-2016 hi va haver 10 vols d'anada i tornada, amb un total de 900 passatgers israelians i una ocupació mitjana del 93%.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny