Notícia

Totes les novetats per a aquesta temporada d’estiu a La Molina

Els circuits per a descens en bicicleta tornen a estar entre les principals activitats i al·licients per a passar l'estiu a La Molina
Els circuits per a descens en bicicleta tornen a estar entre les principals activitats i al·licients per a passar l'estiu a La Molina Autor/a: Diari de la neu
L’estació va posar en marxa l’estiu passat “la platja de la Cerdanya”, una novetat que va agradar i molts als visitants de l’estació degana, la qual també s’està convertint en tot un referent durant els mesos d’estiu, gràcies a l’ampli ventall de propostes lúdiques i esportives. Entre les activitats “classiques” que s’hi poden fer destaca el Bike Park, el passeig en telecabina, la zona del Llac i el parc d’aventura als arbres. Però aquest any s’hi afegeixen algunes novetats que us desglossem en aquest article.


La Molina va començar la temporada d’estiu el  dissabte 4 de juny. Durant aquest Opening day hi havia un preu especial de tres euros en el forfet del Bike Park. A més, estava en funcionament el Txiqui park per als més petits i el Telecabina, que dóna accés al Bike Park i al refugi del Niu de l’Àliga (a 2.537 m). Entre les novetats dissenyades per a aquesta temporada es troba la nova zona de Trampolí amb l’obertura del Telecadira, amb nous circuits de BTT i de descens de nivell fàcil. Alhora s’amplia el Circuit d’Interpretació de fauna, amb 6 nous animals, fent d’aquesta ruta una passejada ideal per a tota la família.

Les 6 novetats per a l’estiu 2016

1 - La més important: l’ampliació del Bike Park a la zona dels trampolins. El parc creix amb aquesta nova zona, amb circuits de nivell fàcil aptes per als que es volen introduir en el món del descens. A més, allà es podran gaudir de diferents circuits de BTT aptes per a tota la família. Es tracta, en definitiva, d’una nova zona per gaudir de l’entorn de La Molina i descobrir nous recorreguts.

2 - L’Eslàlom 4Motion by Volkswagen. Desprès de l’èxit d’aquest hivern amb l’eslàlom tecnològic de la pista de Trampolí, aquest estiu també es podrà gaudir d’aquesta emocionant activitat, i baixar pel circuit marcat, enregistrant i descarregant el vídeo del descens en bici.

3 - Obertura del Telecadira Trampolí: amb l’obertura del telecadira l’estació amplia la seva oferta d’activitats oferint al visitant l’opció de pujar pel giny mecànic de la zona de Trampolí, ja sigui per descobrir els nous circuits del Bike Park, per caminar per l’entorn i descobrir el nou recorregut del circuit d’interpretació de la fauna o bé tan sols per fer-hi una passejada.

4 - Ampliació del Circuit d’interpretació de fauna de La Molina. La ruta d’interpretació de fauna de La Molina és un circuit circular dissenyat per fer a peu, enfocat a famílies i a totes aquelles persones que tinguin interès en la fauna i el medi natural de la zona. Ubicat a la part baixa de l’estació, el punt de partida i retorn serà a l’edifici del Telecabina. Enguany s’amplia amb la ubicació de sis noves parades amb sis nous animals i amb l’edició del plànol “Títol de l’explorador”, amb les explicacions corresponents a la ruta i amb un croquis del recorregut.

5 - Els 2 camps by “Lacondeguy”. La Molina ofereix als seus visitants la possibilitat d’incloure en un mateix tiquet diferents activitats per gaudir d’un dia diferent a La Molina, amb preus més reduïts. Aquesta novetat, organitzada pels germans Lacondeguy, es podrà dur a terme de l’11 al 15 de juliol i del 5 al 9 de setembre.

6 - "Els Packs" o el que és el mateix els preus especials amb el “Paquet llac”, el “paquet multiactivitat” i “paquet Trampolí més llac”. El primer “pack” té dues modalitats, el de 1 dia a 10,50 € o el de temporada a 52,00 €. Aquest paquet inclou l’accés a la zona lúdica i d’aigües, la “Platja” de la Cerdanya, accés a les barquetes i patinets, ponis, espai de volei, circuit de fauna. Utilització lliure durant tot el dia de qualsevol d’aquestes activitats.
Pel que fa al paquet Multiactivitat (Adult: 20,00 € / Infant: 15,00 €) inclou el Paquet Llac (utilització il·limitada de totes les activitats de la zona del llac), més 1 viatge al telecabina i 2 baixades Tubbing. Finalment el “paquet Trampolí més llac (12 €) inclou 1 Pujada pel Telecadira de Trampolí i les activitats del Paquet Llac.

Les “clàssiques” de cada estiu

Les altres activitats que es podran realitzar a La Molina són les clàssiques com l’obertura del telecabina, les excursions fins al Niu de l’Àliga, el tubbing, el parc de Jocs Inflables, el Trampo-elàstic, els Llits elàstics, el Làser Combat, pistes de Tennis, espai Fitness, la piscina, el Parc d’Aventura als arbres, el Segway, el Circuit de Quads, el Circuit termal, les sortides Nordic Walking, el Múixing a la carta, els Casals d’estiu o, perquè  no, la celebració d’aniversaris o la visita als búnquers amagats a La Molina.

Calendari d’esdeveniments per aquest estiu

JUNY

• 23 de juny: Revetlla de Sant Joan
• 27 i 28 de juny: Festa Major d’Alp

JULIOL

• 10 de juliol: IV Trobada d’Instagrammers
• 12 de juliol: Nit dels estels
• 14 de juliol: Trobada Hotelers i Agències
• 22, 23 i 24 de juliol: Pujada Alp2500 (Cursa de Cotxes)
• 5a Evil Eye Bike Day by Adidas Eyewear

AGOST

• 6 d’agost: 5a MTB Carnival Summer i 8a Kids Race by Lacondeguy
• 6 i 7 d’agost: Festa Major de La Molina
• 7 d’agost: 6a Triatló La Molina
• 15 d’agost: Festa d’Estiu d’Alp
• XXVI Trobada d’Acordionistes

SETEMBRE
• 3 i 4 de setembre: Volta Cerdanya Ultrafons
• 11 de setembre: La Diada. Concurs de Paelles a Alp
• 23, 24 i 25 de setembre: Salomon Ultra Pirineu 2016
• 24 i 25 de setembre: Fira de Santa Tecla de Berga

Oferta d’allotjament i restauració

La Molina disposa d’un gran ventall d’allotjaments, tant a peu de pistes com a les comarques de la Cerdanya, el Ripollès o el Berguedà. La reserva es pot fer de forma online, a través del web www.lamolina.cat o bé enviant un correu electrònic a reserves@lamolina.cat

Pel que fa a la restauració, a La Molina es pot fer un bon àpat a El Bosc, a la zona del Telecabina, restaurant que compta amb una extraordinària oferta de productes casolans i de mercat. A més, existeix la possibilitat de gaudir de la bona cuina en alçada al refugi Niu de l’Àliga, situat al cim de la Tossa d’Alp a 2.537 m, o bé tastar els plats de la Braseria, que es troba a la zona Alabau, en el Pla d’Anyella. A la zona del llac s’ubica el Xiringuito del Llac, on es pot fer l’aperitiu, prendre un refresc o menjar un entrepà amb carn feta a la barbacoa.

Comentaris

  • Oferta de petits préstecs entre particular del Sr. CLAUDIO TRANI. Té problemes de finançament per reprendre el seu ingrés o per pagar els seus deutes, construccions, l'expansió de negoci (ets una vídua o jubilats), etc.... Aquí està el seu préstec familiar que no demana per costos de carpeta o qualsevol contracte. Si us plau, correu de contacte:
    claudiotrani27@gmail.com per a un préstec de 2000 a 100.000 euros i 1,90% i fins i tot si eres vermell al marge, podràs veure la diferència... Llegir més

5-10-20-tots
1
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny