Notícia

Trobada d’usuaris d’Instagram a La Molina aquest diumenge 10 de juliol

Trobada destinada a gaudir d’algunes de les activitats d’estiu que ofereix l’estació

Sota el lema #DescobreixLaMolina, el perfil d’Instagram @DescobreixCatalunya i l’estació de La Molina han preparat una trobada destinada a gaudir d’algunes de les activitats d’estiu que ofereix l’estació
Sota el lema #DescobreixLaMolina, el perfil d’Instagram @DescobreixCatalunya i l’estació de La Molina han preparat una trobada destinada a gaudir d’algunes de les activitats d’estiu que ofereix l’estació Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els participants arribaran entre les 9.00  i les 10.00 h a la zona del “xiringuito” del Llac, on hi haurà un photocall, i es recolliran les acreditacions. Durant tot el matí, els usuaris d’instagram i acompanyants inscrits, participaran a diverses activitats (ponis, barques, circuit fauna, jocs d’aigua, vòlei, ús del Telecabina, piscina, etc.) que ajudaran a donar a conèixer a tot el mon, a través de les seves fotografies, tot el que pot oferir l’estació de La Molina.

Totes les persones que participin a l’acte a través del seu perfil a instagram i pengin les fotografies realitzades al llarg de la jornada, tant amb dispositiu mòbil com amb càmera, i a més portin les etiquetes oficials de la trobada amb #DescobreixLaMolina i #descobreixcatalunya, participaran en un concurs on s’escolliran les fotografies que millor recullin l’esperit del la jornada.

Totes les fotografies, hauran de complir les condicions de la xarxa social Instagram. El termini per a presentar-les acabarà el divendres 15 de juliol a mitjanit, i durant la setmana del 18 de juliol s’anunciaran els guanyadors. Els premis als que opten, han estat cedits per diversos col·laboradors i patrocinadors.

Què és Instagram?

Instagram és una aplicació mòbil gratuïta desenvolupada per Kevin Systrom i Mike Krieger l’any 2010 per compartir imatges. L’aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres i marcs si es desitja, per finalment, mostrar-les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixa plataforma o a diverses xarxes socials. Actualment, l’aplicació té més de 400 milions d’usuaris actius al món.
El Perfil @descobreixcatalunya

El perfil d’Instagram @DescobreixCatalunya amb més de 84.000 seguidors, té com a objectiu promocionar i donar a conèixer, a través de les fotografies, els indrets i la cultura del país. El perfil cada dia publica una fotografia d’algun dels seus seguidors que envien les seves imatges sota el hashtag #descobreixcatalunya i a més realitza concursos, sortejos i trobades per a que els seus seguidors puguin interactuar fora del mon virtual.


Més informació: info@descobreixcatalunya.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny