Notícia

Vall de Núria acollirà la X edició de la cursa de muntanya Olla de Núria

Cap de setmana ple d'activitat a les estacions de Vall de Núria, La Molina i Vallter 2000

Olla de Núria
Olla de Núria Autor/a: www.olladenuria.cat

- Cap de setmana esportiu a Vall de Núria: I Vertical Olla de Núria i la X edició de la clàssica Olla de Núria

- La Molina celebrarà la IV trobada d’Instagram i V Evil Eye Bike Day. Activitats per a tots els públics


La Molina
9 de juliol - 5è Evil Eye Bike Day a La Molina
El dissabte 9 de juliol, l’estació de La Molina acollirà l'Evil Eye Bike Day, que enguany arriba a la seva cinquena edició. L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Zona del Llac i al Bike Park, comptarà amb la presència del rider de downhill Jordi Junyent, que oferirà una Masterclass per a tots els assistents que vulguin millorar la seva tècnica sobre la bici de descens. A més, podran provar els últims models d’Adidas Sport Eyewear i descobriran de primera mà totes les novetats d'aquesta temporada.

Aquest any, els participants no només gaudiran de l’activitat pròpia del descens, sinó que també tindran accés a la piscina (entrada inclosa), botifarrada, sorteig de regals i el test dels últims models d'ulleres.

Programa:

9.30 - 10.00 h: Recollida del forfet davant del telecabina
10.00 - 10.15 h: Briefing, punt de trobada a la carpa Adidas al llac
10.15 - 11.45 h: Masterclass grup 1, punt de trobada a la carpa Adidas Eyewear al llac
12.00 - 13.30 h: Masterclass grup 2, punt de trobada a la carpa Adidas Eyewear al llac
13.30 - 14.30 h: Botifarrada, punt de trobada xiringuito del llac/carpa Adidas Eyewear al llac
14.30 - 16.00 h: Masterclass grup 3, punt de trobada a la carpa Adidas Eyewear al llac

10 de juliol - IV Trobada d'Instagrammers a La Molina
La Molina (@lamolinaski) i Descobreix Catalunya (@DescobreixCatalunya) organitzaran el diumenge 10 de juliol la quarta trobada d’usuaris d’Instagram, una jornada destinada a gaudir al màxim d’algunes de les activitats que ofereix l’estació durant aquest estiu.

De 9.00 a 10.00 hores es podran recollir les acreditacions a la zona del Xiringuito del Llac, on hi haurà un photocall. Durant tot el matí, els usuaris d’Instagram i els acompanyants inscrits participaran en diverses activitats (ponis, barques, circuit fauna, jocs d’aigua, vòlei, passeig en Telecabina, piscina...), tot fent-se fotografies que penjaran en aquesta xarxa social (amb els hashtags #DescobreixLaMolina i #DescobreixCatalunya), per tal de donar a conèixer al món tot el que ofereix La Molina. Finalment, es farà un concurs on s’escolliran les instantànies que millor recullin l’esperit de la jornada.

Vall de Núria
9 de juliol - Olla de Núria
Dissabte 9 de juliol, Vall de Núria acollirà la primera edició de la Vertical Olla de Núria, prova que neix l’any en què es commemora la 10a edició de la clàssica Olla de Núria. La competició comptarà amb dos recorreguts: un per als sèniors i un altre per als júniors i populars.

La prova dels sèniors comptarà amb un recorregut de sis quilòmetres i un desnivell positiu de 1.600 metres. El punt de sortida serà la central de Daió (1.180 m) i finalitzarà al Cim del Torreneules (2.739 m), el punt més alt. Per altra banda, l’Olla vertical per a júniors i populars tindrà una distància de quatre quilòmetres amb un desnivell positiu de 830 m. La línia de meta serà a les Pedrisses (2.010 m).

10 de juliol - X Olla de Núria
La clàssica Olla de Núria celebra la seva 10a edició. De forma excepcional, enguany el recorregut es farà al revés, és a dir, es començarà pujant al Pic de l’Àliga i finalitzarà amb la baixada del Puigmal.

Amb 21,5 quilòmetres de recorregut, és una cursa de muntanya on mai es trepitja l’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre dels 2.700 metres i té un desnivell acumulat de  3.880 metres. L’Olla clàssica és una cursa amb una dificultat tècnica exigent i compta amb unes vistes i un entorn immillorables.

Vallter 2000
9 de juliol - IV Ter Bike Experience
Valter 2000 acollirà dissabte 9 de juliol la quarta edició de la Ter Bike Experience, prova que consisteix a completar tota la ruta que segueix el riu Ter en una sola jornada. Aquesta activitat, promoguda pel Consorci del Ter, està oberta a tothom, ja que hi ha la possibilitat de realitzar un tram més curt, sortint des de Manlleu.

Es tracta d’una cita esportiva de superació personal, marcada per la companyonia i la relació amb la resta de participants. Una aventura per gaudir amb els amics i descobrir un paratge increïble, des de la grandesa dels Pirineus fins a la immensitat de la Costa Brava.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny