Notícia

Marc Pinsach aconsegueix una segona posició positiva a l'Olla de Núria

L'atleta de Cassà de la Selva puja al segon esglaó del podi de l'Olla de Núria, on s'ha retrobat amb les bones sensacions

Marc Pinsach ha acabat amb molt bones sensacions l'Olla de Núria
Marc Pinsach ha acabat amb molt bones sensacions l'Olla de Núria Autor/a: Crèdit foto: Olla de Núria
“Estic molt content per haver pogut batallar amb gent que a nivell internacional està davant i estic molt satisfet de trobar-me a un nivell òptim. Això dóna confiança per segir entrenant",  destacava.


Marc Pinsach continua sumant kilòmetres i confiança. Si fa unes setmanes s’estrenava amb una victòria contundent al Trail Ulldeter, aquest diumenge ha pujat fins el segon esglaó del podi de la desena edició de l’Olla de Núria, cursa que ha conquistat quatre vegades i que, en aquesta ocasió, s’ha emportat el jove Jan Margarit.

El circuit (21km y 1940 D+) ha portat a tots els participants a recórrer els cims que envolten la Vall de Núria. Els atletes han vorejat aquesta zona del Pirineu català trepitjant punts com el Pic de l’Àliga (2471 m), el Puig Font Negre (2722 m), el Pic de Noucreus (2799 m), el Pic de Finestrelles (2829m) i el Puigmal  (2913m) fins arribar de nou al santuari de Núria.

“Estic molt content d’haver pogut batallar amb gent que a nivell internacional està davant i estic molt satisfet per trobarme a un nivell òptim. Això dóna confiança per seguir entrenant”, apuntava.

L’atleta de Cassà de la Selva ha disputat una emocionant batalla amb Margarit, que s’ha mostrat més sòlid a l’últim descens del Puigmal, que li ha permès finalment endur-se la cursa.

“Al final de la primera pujada m’he escapat amb en Jan y finalment hem fet tota la cursa mà a mà, junts. Ell pujant em treia uns quinze segons i a les baixades l’atrapava. Pujant l’últim ascens al Puigmal pensava que baixant el podria atrapar i he seguit amb la mateixa tònica”, afegia.

Finalment, a Pinsach li han fallat les forces per atrapar el jove guanyador d’una de les clàssiques del Pirineu oriental i ha completat el recorregut amb un temps de 2:14:14, a 1 minut i 16 segons del guanyador.

“El Puigmal l’he baixat amb les forces justes, però tot i així estic molt content d’haver pogut plantar batalla amb gent que a nivell internacional està davant. M’he retrobat a un nivell òptim i això dóna confiança per seguir entrenant”, afegia.

Després de les bones sensacions mostrades a Núria, Pinsach continuarà acumulant kilòmetres i confiança per afrontar amb garanties els propers reptes de la temporada de trail.

RESULTATS
1. Jan Margarit - 2:12:58
2. Marc Pinsach - 2:14:14
3. Andreu Prost - 2:20:4

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny