Notícia

FGC presenta les novetats de la temporada d’estiu de La Molina

S'han dissenyat un seguit de propostes lúdiques a l’aire lliure pensades per a tots els públics

Presentació activitats estiu La Molina
Presentació activitats estiu La Molina
 
- L’acte ha comptat amb la presència del president d’FGC Enric Ticó, el director de l’estació Toni Sanmartí, hotelers i empreses dedicades a activitats turístiques

- Entre les propostes per a aquests mesos, destaca la nova zona de Trampolí amb l’obertura del Telecadira, amb nous circuits de BTT i de descens, i l’ampliació del  Circuit d’interpretació de fauna


El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el director de La Molina, Toni Sanmartí, han presentat les activitats d’estiu que es duran a terme durant aquesta temporada a l’estació del Pirineu de Girona. L’acte, que s’ha portat a terme al telecadira Trampolí i al Xiringuito del Llac de La Molina, ha comptat amb la presència d’hotelers, empreses vinculades al món del turisme.

Per a aquests mesos de més calor i sempre amb la política de desestacionalitzar l’activitat de les estacions del Grup FGC, des de La Molina s’ha dissenyat un seguit de propostes lúdiques a l’aire lliure pensades per a tots els públics. Entre les novetats destaquen especialment l’ampliació del Bike Park amb la zona Trampolí, la posada en marxa de l’Eslàlom 4Motion by Volkswagen i l’ampliació del Circuit d'interpretació de fauna, que tindrà  sis nous animals.

Els visitants també podran gaudir de totes les activitats que es duran a terme a la zona del llac, refrescar-se a la piscina, jugar al Parc d’Aventura als arbres, fer excursions amb quads o relaxar-se al circuit termal, entre d’altres.

La Molina estarà en funcionament diàriament durant tot el mes de juliol fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana del 17-18 i del 23-25.

Per a més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots