Notícia

L’estació de La Molina, oberta tots els dies de la setmana durant el juliol

L’estació de La Molina, que va començar la temporada el passat 4 de juny, estarà en funcionament diàriament durant tot el mes de juliol fins a l’11 de setembre

Activitats pròpies de la temporada d'estiu com el descens es podran pràcticar diàriament
Activitats pròpies de la temporada d'estiu com el descens es podran pràcticar diàriament Autor/a: Diaridelaneu.cat
 
- L’estació de Port Ainé començarà la temporada d’estiu els caps de setmana de juliol i a partir del dia 18 estarà en funcionament tots els dies ininterrompudament fins al 31 d’agost

- Vallter 2000 obrirà el telecadira Panoràmic a partir del 23 de juliol fins a l’11 de setembre


Aquest estiu 2016, les estacions del Grup FGC posen en marxa un ampli ventall de  propostes lúdiques a l’aire lliure, pensades per a tots els públics: excursions amb guies, rutes de senderisme o BTT, barques i patinets d’aigua, piscina, Parcs d’aventures als arbres... Activitats que es podran dur a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre.

L’estació de La Molina, que va començar la temporada el passat 4 de juny, estarà en funcionament diàriament durant tot el mes de juliol fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana del 17-18 i del 23-25. Entre les novetats dissenyades per a aquests mesos, destaca especialment la nova zona de Trampolí amb l’obertura del Telecadira, amb nous circuits de BTT i de descens de nivell fàcil. Alhora compta amb l’ampliació del Circuit d’Interpretació de fauna, amb sis nous animals.

Port Ainé, ubicada al Pallars Sobirà, ja ha començat la temporada d’estiu obrint els caps de setmana de juliol. A partir del dia 18 d’aquest mes, i fins al 31 d’agost, obrirà tots els dies ininterrompudament, de 10.00 a 18.00 hores. En aquesta estació es poden fer tota mena d’activitats, entre les quals destaca el Parc Lúdic i d’Aventura.

Actualment es pot visitar l’estació de Vallter 2000 entre setmana, des de primera hora del matí i fins al migdia (8.00 - 14.00 hores). A partir del 23 de juliol i fins a l’11 de setembre, l’horari serà de dilluns a diumenge, de 10.00 a 15.00 hores. Durant aquests mesos, l’estació comptarà amb les següents activitats: viatges amb telecadira, rutes de senderisme familiar, ciclisme de carretera, dinars de BBQ, ruta del Ter a peu o amb bici.

Durant l’estiu Vall de Núria posa a l’abast de tothom propostes d’oci divertides i emmarcades en el bell mig de la natura: excursions amb guies, rutes de senderisme, sortides a cavall, parc lúdic, barques i canoes, entre moltes altres opcions. L’estació està oberta al públic cada dia, de dilluns a diumenge.

15 de juliol de 2016

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny