Notícia

Els equips d'esquí alpí femenins han entrenat a Saas Fee

Primera concentració tècnica dels equips femenins de la FCEH

Les "girlscatskiteam"  han entrenat a Saas Fee
Les "girlscatskiteam" han entrenat a Saas Fee Autor/a: @Girlscatskiteam
Han estat deu dies molt intensos a Saas Fee on les esportistes han treballat molt bé la tècnica a la neu i estan amb moltes ganes de temporada.


Els equips d'esquí alpí femenins U18 i U21 de la FCEH han estat concentrats a Saas Fee del 15 al 25 de juliol preparant-se en neu en la que ha estat la primera concentració tècnica de la temporada. "Les condicions de la neu han estat molt favorables per a les esportistes, que han pogut treballar amb profunditat la base i també pinzellades d'específic, tant en GS com en SL", explica el tècnic de l'equip català Pep Pujol.

"Els entrenaments a Saas-Fee han estat molt productius. Hi havia poca gent i podíem fer moltes baixades. Han estat uns dies amb molt bon temps, molt de sol i condicions de neu dura durant les primeres hores del matí", expliquen les esportistes.

Malauradament l'equip ha patit baixes per lesions de les esportistes Marta Jiménez (GRANUEC) i Carmela Olmo (CAEI). Silvia Vila (CANMC) i Clara López (CAEI) s'estan recuperant de les seves lesions de genoll i espatlla, respectivament. La Sílvia està previst que es pugui reincorporar als entrenaments físics a finals de l'estiu i a la neu a l'octubre. Pel que fa a la Clara, segurament ja podrà esquiar a partir del proper 11 d'agost.  Finalment la Núria Tornero (LMCE) ja està fent activitat amb el grup.

La propera concentració dels equips catalans femenins d'alpí serà per continuar treballant el físic i tindrà lloc a La Molina a partir del proper dia 1 d'agost.

De FCEH
Enllaços relacionats
Memòria d'activitat - Saas Fee 15/07/16 - 25/07/16

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny