Notícia

Molt bons resultats dels andorrans als l'eslàloms FIS de Cerro Castor

Alpí: Verdú guanya l’eslàlom FIS de Cerro Castor

Molt bon paper dels andorrans a l'eslàlom FIS de Cerro Castor
Molt bon paper dels andorrans a l'eslàlom FIS de Cerro Castor Autor/a: FAE
El passat divendres 29 es va disputar a l’estació argentina d’Ushuaia, Cerro Castor, un eslàlom FIS amb victòria de Joan Verdú. El podi va comptar també amb Josh Alayrach, que va finalitzar tercer.
Verdú va fer un crono de 1.12.91, deixant el segon classificat, l’argentí Sebastiano Gastaldi, a 0.45 segons. El tercer va ser Alayrach, amb 1.14.25, a 1.34 de Verdú.
En la quarta posició, Xavi Salvadores va acabar 4t a 2.02, mentre que cinquè va ser Robert Solsona, a 2.16 de Verdú.
No van finalitzar la segona mànega Marc Oliveras i Albert Pérez, mentre que en la primera van quedar fora Kevin Courrieu i Àlex Rius.

Alpí: Alayrach i Solsona, segon i tercer a l’eslàlom FIS de Cerro Castor

A la mateixa estació el dia 31 s'hi va celebrar un segon eslàlom amb la presència de l’equip andorrà masculí. Josh Alayrach va finalitzar en la segona posició, mentre que tercer va acabar Robert Solsona. El vencedor va ser l’argentí Sebastiano Gastaldi.
Alayrach va finalitzar amb 1.19.27, a 0.81 del vencedor, mentre que a 0.84 va finalitzar Solsona en la tercera posició. Així mateix, en la cinquena posició va acabar Xavi Salvadores a 1.44, i Kevin Courrieu va ser sisè a 1.85.
No van acabar la segona mànega Albert Pérez, Joan Verdú i Àlex Rius, mentre que en la primera va quedar fora Marc Oliveras.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny